Rama Dirt/street max 400zł
Rama Dirt/street max 400zł
Witam!
jaką rame kupic do Dirt/street ... w dircie jestem kompletnie początkujący a w street troche juz jezdze
więc macie jakies propozycje do 400zł? (tylko nowe , juz raz sie na uzywce naciołem i chce tylko nówki)
jaką rame kupic do Dirt/street ... w dircie jestem kompletnie początkujący a w street troche juz jezdze
więc macie jakies propozycje do 400zł? (tylko nowe , juz raz sie na uzywce naciołem i chce tylko nówki)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Na Dragu rozpoczynałem jazdę w 2004 roku i to na tej ramce nauczyłem się manuala, jak również zaliczyłem trochę 360. Dla chcącego nic trudnego i na prawdę wszystko można robić na każdym rowerze kwestia głownie odwagi i pewności siebie - z tych dwóch rzeczy moim zdaniem wypływa technika w sportach grawitacyjnych. A na dowód można wziąć któregoś NWD czy nawet mniejsze filmiki gdzie ludzie robią 360 na fulach które mają dużo dłuższy tylny trójkąt :PBombell pisze:Tylnie widły 425mm więc do manuala i obrotów nie zachęcają i wogóle dziwna ta rama. A jeśli coś jest do wszystkiego to znaczy, że do niczego
Co do samego tematu - mimo, że nie uważam by drag był zły to przy dzisiejszych licznych opcjach szukałbym czegoś cro-mo typu destroyer street lub jednak używkę NS'a czy Pussy - cro-mo nawet jak coś to pospawasz i nic nie będzie.
[S] Manitou Stance Static 80mm, koło BFR24" 48H, 14mm, bdb stan. na PW pisać
-
- Kontakt: