jak myslicie jak zniesie to moja ramka czyli kona stuff, czy peknie przy wiekszym skoku z juniorem, dropp offem triple lub 66vf...?? obecnie jezdze na marzocchi 55 ale on jakos juz mi nie wystarcza, czy zmienic tez rame?? czy meczyc stuffa z ktoryms z wymienionych dopuki nie peknie??
Peknie szkoda ramki kona stuff ma najlepsze geo z widelcem 100 mm (mi kona pekla pod glowka przy dj.. no ale nie oszczedzalem jej) sprzedaj rame i kup np pitbula
Ale niie 05 bo też ci peknie ale na tylnim trójkącie. jakiś dm ds, Bitch jesli chcesz sztywniaka z nienajwyzszej polki. I nie bierz Drop offa tripla bo nie jest za ciekawy.
wlasnie nad bitchem myslalem...czyli co, totalnie nie warto pakowac w stuffa tego?? generalnie wiem ze i tak dla niego za duzo ale moze do konca sezonu by wytrzymal
To będzie loteria poprostu. Jesli lubisz ryzyko to możesz nawet super monstera tam wsadzić ale ucierpi na tym i rama i ty, to będzie tylko kwestia czasu
Jak dobrze spzredaż tego stuffa to kilka groszy dołozysz i będziesz mogł kupic Bitcha uzywek. A Dm Ds to moze nawet bez wkładu własnego bys kupił, tylko za ta kase co rame sprzedaz bo uzywki w granicach 250-300 dostaniesz. Nówka kosztuje koło 500zł.
Ja tam na przykład mam stuffa i daje radę,ale z widelcem 100mm. Czy ma ktoś tę ramkę w zestawie np z Pikiem,albo innym amorkiem do 130-150mm skoku? Co sądzicie o takim zestawie
czarny09 tzreba było spzredąc póki była cała, byś miał kase na nową. No ale tak to jest jak sie używa części niezgodnie z przeznaczeniem. Nauczka na przyszłośc
heh, ja o tym wiedzialem juz rok temu jak zakladalem 55 w te ramke... a kasy wtedy na nową nie mialem... zreszta i tak by jej nikt nie kupil, bo byla przemalowana przezemnie na czarny mat. i miala wgniota mniejwiecej w polowie miedzy mufą a sztycą.... malego ale jednak wgniota.... dostalbym za nią nie wiecej niz 200zl... a i tak dolozyc bym nie mial na bitcha.... oczywiscie różowego.... wlasnie, widzial ktos ostatnio na sprzedaz rózowego bitcha?? kiedys na allegro widywalem... a teraz juz nie
wiecie co do pekania ram to tez ma sie pecha lub nie... Liwcio wcale nie jezdza na takich po bolki... ja np. wiedzialem czym to grozi a i tak smigalem... bo 100mm to przy malo dla mnie... tez chodzi o to jak wklejasz... bo wiadomo, zle wklejasz wieksze przeciazenia i rama latwiej moze pęknąc... to jest jak z loterią.... mozna katowac dwa lata sprzet... a mozna taki sam sprzet katowac 4 mieesiace i rama peknie albo cos...
czarny09 pisze:wiecie co do pekania ram to tez ma sie pecha lub nie... Liwcio wcale nie jezdza na takich po bolki... ja np. wiedzialem czym to grozi a i tak smigalem... bo 100mm to przy malo dla mnie... tez chodzi o to jak wklejasz... bo wiadomo, zle wklejasz wieksze przeciazenia i rama latwiej moze pęknąc... to jest jak z loterią.... mozna katowac dwa lata sprzet... a mozna taki sam sprzet katowac 4 mieesiace i rama peknie albo cos...
krotko mowiac, trzeba umiec jezdzic a nie kupowac hiper sprzet...