kamillr ale akurat kamilek miał racje. Obrecz 24'' i tak jest mocniejsza wiec 48ka nie jest szczególnie potrzebna. Jesli ktoś jest w stanie skatować minimalnie słabsze inne 24'' kola to znaczy, ze powinien zastanowic sie nad technika albo sobie koła wryc z kamienia. Bo jednak w dzisiejszych czasach kola sa kapke mocniejsze niz kiedys i juz nie trzeba robic sobie takich jaj.
Patrzyłem, teraz raczej nie znajde bo juz chyba tego nie produkują. Spaced tzn poprostu proponujesz wziąść S-typa na 36 szprych i też wytrzyma katowanie?
pewnie ze wytrzyma, tlyko ja bym si nei pakowal w s typa bo to jest zlo:)
gdyby mialo 2 kolory o przekroju okregu w srodku to bym ja lubil a tak bym jej nei zaufal, tym bardziej ze kumplowi sie zgtniotla tzn rozgniotla na sciankach:)
Poczytałem troche, nie oczkowana więc raczej odpada, został mi tylko Double Track i Double Wide i może jeszcze jakiś wheelset z CRC np Halo Combat albo coś.
Halo combat też wcale takie pancerne nie jest. Kumpel skasował ja z tyłu w górach po krótkim czasie. No ale fakt ze swoje chlopak wazyl. Od siebie moge polecic Double Tracka, mialem go na tyle przez 2 lata i tylko raz mial centre. Dobre, mocno naciagniete szprychy tez duzo daja.
ja tam do S-Typa nic nie mam i moge go polecic bo jest zajeb***** wytrzymaly.. ja go kupilem uzywanego jak mial kolo 1,5 sezonu i byl katowany w streecie a od tamtego czasu do teraz czyli drugie 1,5 sezonu ja go katuje w 4X i tak na prawde centrowalem go z 2 razy.. tyle ze mam wersje 26"
szprychy zalatwiaja wszystko!
moje poprzednie kolo to stozek z marketowki przezyl 4 lata i 2 piasty:)
a teraz mam dartmoora blizzarda na szprychach za 20zl i zobacyzmy jak to bedzie zylo
tam mialem takie same szprychy... i przezylo spokojnie dropy z 2m:)