seasons Recut - ruszyło głosowanie

groochas
moderator
Kontakt:

seasons Recut - ruszyło głosowanie

Post autor: groochas »

Chłopaki z pinkbike odpalili możliwość głosowania i przyznawania punktów za recut'y. Z ponad 400 tą drogą do finału przejdzie jedynie 20 - więc zachęcamy do głosowania:

www.pinkbike.com

Tylko miejcie ludzie litość i troche powagi... nie zamieszczajcie tutaj (czy na naszej klasie...)linków do własnego filmu z dopiskiem "głosuj na mnie". Bo to chyba nie o to chodzi prawda ?
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

groochas i tak żeby zagłosować trzeba się zalogować na PB, wątpię aby ludziom się chciało.
A mój faworyt to film Ryysa na razie.
Niby dużo efektów, ale dlaczego trailer nie ma być efektowny jak te z filmów kinowych :)
Gavron
Kontakt:

Post autor: Gavron »

SeraaX pisze:Niby dużo efektów, ale dlaczego trailer nie ma być efektowny jak te z filmów kinowych Smile
to jeszcze wybuchy trzeba było by dodać może?

Powodzenia chłopaki
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

Gavron hehe racja ;)
KefirQn
Kontakt:

Post autor: KefirQn »

Ryys z tym filmikiem zmiazdzył mi sie podoba :D i jest wypas :D
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
SeraaX
moderator
Kontakt:

Gavron pisze: to jeszcze wybuchy trzeba było by dodać może?
jakby tu pasowały pod tematykę... :]
ja nie widzę przeciwwskazań dla paru efektów wizualnych i ciekawego prowadzenia kamery (w sensie modulacji prędkości)
Mnie oczarowała magia montażu Ryysa i nie tylko mnie, co widać po WÓDach :) hehe
Bo jak mówiłem wcześniej0- Inne filmy mimo że ładne, wszystkie wyglądają mniej więcej tak samo. Loga sponsorów praktycznie identyczne, czasem tylko jakiś efekt przejścia. A dobór szybkości najczęściej polega na doborze szybciej, wolniej.
A mi się podobają te płynne przejścia.
Do tego lubię Mansona i ogólnie cięższe i bardzo ciężkie rzeczy
Gavron
Kontakt:

Post autor: Gavron »

SeraaX pisze:Do tego lubię Mansona i ogólnie cięższe i bardzo ciężkie rzeczy
to w tym "trajlerze" jest Manson O.O ?

Jak dla mnie te efekty fajne - ale ich za dużo kapkę - mi podchodzi za to recut by groochas. Zgranie z muzą świetne.

pzdr
SeraaX
moderator
Kontakt:

Gavron Sorka, ja dziś juz sporo wypiłe(juwenalia w końcu :) )i zapegłem przy kompie u znajomych. Pomilłem muzycznie Seasons z Vienna Air King :lol:
ale muza ala blink/+44 tez mi pasuje. choć "When Your Heart Stops Beating" to chyba jedyne co lubie z +44.
believer
Kontakt:

Post autor: believer »

Straszną kiche odwalili z tym głosowaniem,teoretycznie może wygrać ten kto ma najwięcej znajomków wśród bikerów,a nie najlepszy recut.
A tak w ogóle to co to ma być że nagle zmieniane zostają zasady konkursu :shock: ,bez sensu,początkowa koncepcja konkursu była wporzo i byłoby to wszystko fair.
Moim zdaniem zwycięski recut powinien być wybrany tylko i wyłącznie przez kolesi z the collective,wtedy wygrana w takim contescie naprawde byłaby mega osiągnięciem!!!
A tak to właściwie bez tego całego głosowania można by powiedzieć który recut wygra :?

pozdro
ODPOWIEDZ