seasons Recut - ruszyło głosowanie
-
- moderator
- Kontakt:
seasons Recut - ruszyło głosowanie
Chłopaki z pinkbike odpalili możliwość głosowania i przyznawania punktów za recut'y. Z ponad 400 tą drogą do finału przejdzie jedynie 20 - więc zachęcamy do głosowania:
www.pinkbike.com
Tylko miejcie ludzie litość i troche powagi... nie zamieszczajcie tutaj (czy na naszej klasie...)linków do własnego filmu z dopiskiem "głosuj na mnie". Bo to chyba nie o to chodzi prawda ?
www.pinkbike.com
Tylko miejcie ludzie litość i troche powagi... nie zamieszczajcie tutaj (czy na naszej klasie...)linków do własnego filmu z dopiskiem "głosuj na mnie". Bo to chyba nie o to chodzi prawda ?
jakby tu pasowały pod tematykę... :]Gavron pisze: to jeszcze wybuchy trzeba było by dodać może?
ja nie widzę przeciwwskazań dla paru efektów wizualnych i ciekawego prowadzenia kamery (w sensie modulacji prędkości)
Mnie oczarowała magia montażu Ryysa i nie tylko mnie, co widać po WÓDach

Bo jak mówiłem wcześniej0- Inne filmy mimo że ładne, wszystkie wyglądają mniej więcej tak samo. Loga sponsorów praktycznie identyczne, czasem tylko jakiś efekt przejścia. A dobór szybkości najczęściej polega na doborze szybciej, wolniej.
A mi się podobają te płynne przejścia.
Do tego lubię Mansona i ogólnie cięższe i bardzo ciężkie rzeczy
Straszną kiche odwalili z tym głosowaniem,teoretycznie może wygrać ten kto ma najwięcej znajomków wśród bikerów,a nie najlepszy recut.
A tak w ogóle to co to ma być że nagle zmieniane zostają zasady konkursu
,bez sensu,początkowa koncepcja konkursu była wporzo i byłoby to wszystko fair.
Moim zdaniem zwycięski recut powinien być wybrany tylko i wyłącznie przez kolesi z the collective,wtedy wygrana w takim contescie naprawde byłaby mega osiągnięciem!!!
A tak to właściwie bez tego całego głosowania można by powiedzieć który recut wygra
pozdro
A tak w ogóle to co to ma być że nagle zmieniane zostają zasady konkursu

Moim zdaniem zwycięski recut powinien być wybrany tylko i wyłącznie przez kolesi z the collective,wtedy wygrana w takim contescie naprawde byłaby mega osiągnięciem!!!
A tak to właściwie bez tego całego głosowania można by powiedzieć który recut wygra

pozdro