ktokolwiek widzial ktokolwiek wie
ktokolwiek widzial ktokolwiek wie
hej pomozcie mi jak wiecie gdzie w trojmiescie mozna laDNIE i tanio pomalowac rame?jak wiecie to piszcie i z gory dzieki
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Xport ma rację. Ja chciałem pomalować swoją starą ramkę w płomienie i poszedłem do lakierni samochodowej (bo przecież żadko kiedy lub wcale znajdziecie lakiernie rowerową) i chcieli ode mnie prawie 700 zeta!! Znalazłem inne wyjście.
W klasie mam kumpla ze zdolnościami plastycznymi a mój stary ma znajobych mechaników z aerografem (czasem coś podmaliją). Pożyczyłem aero, kupiłem farby, taśmę papierową i kumplowi dałem 50 zeta (tyle chciał) = 220 zeta.
Pokombinujcie! :])
W klasie mam kumpla ze zdolnościami plastycznymi a mój stary ma znajobych mechaników z aerografem (czasem coś podmaliją). Pożyczyłem aero, kupiłem farby, taśmę papierową i kumplowi dałem 50 zeta (tyle chciał) = 220 zeta.
Pokombinujcie! :])
...a na zimę zaczynam łamanie makrokesza:D Będzie ślisko :D
w płomień,moro czy tigera to każdy da rade pomalować,schody robią sie przy takich zamotanych kombinacjach typu kwiaty hawajskie,albo powiedzmy rame z kości(kręgi,kośc na całej ramce coś ajk an stronie duncona jest rysunek ramy z kości).Do malowideł nie trzeba wcale areografu!Wystarczy jakaś droższa farba w areozolu(do najtańszej doliczcie z 6-7zł ;) ) i sie bierze do tego końcówki od znajomych writerów(ew. kupuje sie w jakichś skejtszopach) i SIE JEDZIE :) żeby nie zwalić ramki zawsze można poćwiczyć na jakieś pilśni
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
[quote="molmagic"]w płomień,moro czy tigera to każdy da rade pomalować,schody robią sie przy takich zamotanych kombinacjach typu kwiaty hawajskie,albo powiedzmy rame z kości(kręgi,kośc na całej ramce coś ajk an stronie duncona jest rysunek ramy z kości).Do malowideł nie trzeba wcale areografu!Wystarczy jakaś droższa farba w areozolu(do najtańszej doliczcie z 6-7zł ;) ) i sie bierze do tego końcówki od znajomych writerów(ew. kupuje sie w jakichś skejtszopach) i SIE JEDZIE :) żeby nie zwalić ramki zawsze można poćwiczyć na jakieś pilśni[/quote]
a żeś palnął. z tym moro i tigerem to się zgadzam, ale płomienie?? nie no jasne jak będą takie jak na dc w roku 2003 to każdy namaluje, ale chodzi o dobre. z seryjnych płomieni malowanych na ramkach, kaskach etc. każde są zjebane. moje zdanei jest takie. kształ jest najważniejszy, bo flames'y mogą mieć tylko jeden kolor, ale jak będą miały odpowiedni kształt będą zajebiste. a co do malowania to kombinooj tak jak goomiś powiedział.
peace:D
a żeś palnął. z tym moro i tigerem to się zgadzam, ale płomienie?? nie no jasne jak będą takie jak na dc w roku 2003 to każdy namaluje, ale chodzi o dobre. z seryjnych płomieni malowanych na ramkach, kaskach etc. każde są zjebane. moje zdanei jest takie. kształ jest najważniejszy, bo flames'y mogą mieć tylko jeden kolor, ale jak będą miały odpowiedni kształt będą zajebiste. a co do malowania to kombinooj tak jak goomiś powiedział.
peace:D
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
zyeb, właśnie nie, malownie ma być czymś, co odzwierciedla twoją osobowość(co ci się podoba) dlatego nie powinno się znudzić...
popytaj też w salonach tatuażu, czasem wiedzą gdzie, co i jak.
najlepiej mieć qmpla ze zdolnościami plastycznymi i załatwić aerograf, albo qpić farby i pędzelki w kilku rozmiarach w sklepie modelarskim.
popytaj też w salonach tatuażu, czasem wiedzą gdzie, co i jak.
najlepiej mieć qmpla ze zdolnościami plastycznymi i załatwić aerograf, albo qpić farby i pędzelki w kilku rozmiarach w sklepie modelarskim.