Co sądzicie o SuperT do freeride'u ?
Co sądzicie o SuperT do freeride'u ?
zastanawiam sie nad amorkiem do freeride'u ... czyli czeste wypady w gory zeby poszalec .. duzo dropów i tego typu wynalazkow
znalazlem cos takiego
http://www.allegro.pl/item363143423_mar ... ebrny.html
co sadzicie o tym ? gdyby byl w rozsadnej cenie ?
pozdrawiam
znalazlem cos takiego
http://www.allegro.pl/item363143423_mar ... ebrny.html
co sadzicie o tym ? gdyby byl w rozsadnej cenie ?
pozdrawiam
http://www.dh-zone.com/sprzetownia/rece ... pr&SID=769
Super T sie cenią wiec cena może być spora.
Super T sie cenią wiec cena może być spora.
-
- Kontakt:
Tyle że 02 ma golenie 30mm i do tego to już staroc.
03 na 2x hscv, ale brak regulacji na polkach.
04 ma ssv i hscv, za to ma regulacje wysokości.
Więc ja najchętniej bym wybrał połączenie 03 i 04
a gdy chodzi o jeden to chyba jednak 04, obecnie mam jurka z tego roku i jest podniesiony na max, inaczej było gorzej. A praca mojego ssv(nie jestem 100% pewien czy mam 7,5w)
porównując do sporej ilości innych amorów jest szybka i bardzo mi pasuje do fr. Wątpię aby z 1 hscv bardzo dużo się zmieniło, bo niby 66rc 05 jako jedyne podobały mi się bardziej z zachowania, ale nie znaczy to że jurek jest sporo gorszy. np nowszych 66 już bym nie brał, tych praca mi nie pasuje.
Jakbym miał teraz wybierać jeszcze raz do fr to bym brał albo właśnie super t, juniora, albo 888 ale tylko 05.
03 na 2x hscv, ale brak regulacji na polkach.
04 ma ssv i hscv, za to ma regulacje wysokości.
Więc ja najchętniej bym wybrał połączenie 03 i 04

porównując do sporej ilości innych amorów jest szybka i bardzo mi pasuje do fr. Wątpię aby z 1 hscv bardzo dużo się zmieniło, bo niby 66rc 05 jako jedyne podobały mi się bardziej z zachowania, ale nie znaczy to że jurek jest sporo gorszy. np nowszych 66 już bym nie brał, tych praca mi nie pasuje.
Jakbym miał teraz wybierać jeszcze raz do fr to bym brał albo właśnie super t, juniora, albo 888 ale tylko 05.
-
- Kontakt:
balfa2step wiesz, to sporo kwestia gustu i przede wszystkim ustawień (choć w juniorze ich brak
)
Ja napisałem tylko, że mówiąc czyimś amorze, nie kręconym przeze mnie, jedynie 66 '05 naprawdę mi się podobało. A Boxxer WC... nie
I wiadomo że super T jest od jurka lepsze, ale ten też się dobrze nadaje do FR. Ja po prostu lubię dość szybki powrót i standardowa praca juniora mi pasuje(poza stukaniem tłumików do którego sie przyzwyczaiłem)
i konkluzja jest taka(czyli to co na około w sumie staram się napisać
) że super t jak najbardziej nada się FR. Mocny amorek, praca też na pewno bardzo dobra, a do tego w przeciwieństwie do juniora idzie coś ustawić

Ja napisałem tylko, że mówiąc czyimś amorze, nie kręconym przeze mnie, jedynie 66 '05 naprawdę mi się podobało. A Boxxer WC... nie

I wiadomo że super T jest od jurka lepsze, ale ten też się dobrze nadaje do FR. Ja po prostu lubię dość szybki powrót i standardowa praca juniora mi pasuje(poza stukaniem tłumików do którego sie przyzwyczaiłem)
i konkluzja jest taka(czyli to co na około w sumie staram się napisać

powiem szczerze ze jestem wielce mile zaskoczony ..... pelen podziw i uszanowanie dla forum dh-zone (czyli poprostu dla forumowiczow) .. ktore zmienilo sie nie do poznania .. same konkretne , rzeczowe i na temat odpowiedzi .. nie to co kiedys
dzieki chlopaki
teraz kwestia tylko za ile pojdzie taki wideł
dzieki jeszcze raz .. pozdrawiam
dzieki chlopaki
teraz kwestia tylko za ile pojdzie taki wideł
dzieki jeszcze raz .. pozdrawiam
-
- Kontakt: