Ciekawe pytanie;p
Ciekawe pytanie;p
Witam..
czy zasanawialiscie sie kiedys gdzie podziwaja sie te pliki usuniete z kosza? bo w koncu miejsce na dysku sie zwalnia ale jak sie wgra program to mozna to jeszcze odzyska;p
czy zasanawialiscie sie kiedys gdzie podziwaja sie te pliki usuniete z kosza? bo w koncu miejsce na dysku sie zwalnia ale jak sie wgra program to mozna to jeszcze odzyska;p
Ja też mam parę pytań:
Czy istnieją jakieś inne formy życia na innych planetach?
Czym są czarne dziury w kosmosie?
Czy niektórzy nie wiedzą do czego służy strona www.google.pl?
Na te pytania chyba nigdy nie znajdziemy odpowiedzi
Czy istnieją jakieś inne formy życia na innych planetach?
Czym są czarne dziury w kosmosie?
Czy niektórzy nie wiedzą do czego służy strona www.google.pl?
Na te pytania chyba nigdy nie znajdziemy odpowiedzi

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
olszanskik formatowanie nie blokuje cie przed odzyskiwaniem danych. Dobrze zabezpiecza to program nadpisujacy wielokrotnie usuniete dane róznymi śmieciami (bo jak sam dobrze wiesz dane tak na prawde nie sa usuwane ile nadpisywane) ale jesli chce sie na 100% dane zniszczyc to sry ale zostaje ci tylko piec hutniczy albo duzy elektromagnes.
Blad. Formatowanie dziala jak polecenie delete w windows - oznacza pliki jako "overwrite files" ktore sa nastepnie nadpisywane przez nowe pliki...olszanskik pisze:jak dobrze sformatujesz dysk to nie ma programu ktory Ci cos z tego odzyska.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
-
- Kontakt:
Nerwus do dziwnych pytań to był temat o nazwie "maślakologia" myślę, że tam jest idealne miejsce do zadawania takich pytań 

Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy