Czy oddać na gwarancję??
Czy oddać na gwarancję??
Mam ciulastego amora - Marcokaa MZ-Comp!
ja kjezdze to przy ugięciu (mocniejszym) strzela mi cos w srodku i cos sie ociera o siebie.
Moze go przesmarowac czyms czy lepiej isc go oddac na gwarancje??
DZIEKI
PZDR
ja kjezdze to przy ugięciu (mocniejszym) strzela mi cos w srodku i cos sie ociera o siebie.
Moze go przesmarowac czyms czy lepiej isc go oddac na gwarancje??
DZIEKI
PZDR
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=283640
gwara
zdrowy rozsadek prowadzi do oddania na gwarancję żeczywiście potem to może być za puźno a tak to nich wymieniają uszczelki doo usranej śmierci aż będzie chodzic .
Ps. jedź do jaworzna do zbycha i tam się spytaj - co to - może ci powiedzą...
Powodzenia
Ps. jedź do jaworzna do zbycha i tam się spytaj - co to - może ci powiedzą...
Powodzenia
hmmm a ja powiem co innego : mozesz sie klocic o gwaracje, ale po co
ten amor zawsze taki jest. ten amrcoki z kony to jest shit ze szkoda gadac. panicowi/yesusowi strzela juz 4 meisiac, ociera, muli, ale sie nie lamie, wiec jestem dobrej mysli :)
ten amor zawsze taki jest. ten amrcoki z kony to jest shit ze szkoda gadac. panicowi/yesusowi strzela juz 4 meisiac, ociera, muli, ale sie nie lamie, wiec jestem dobrej mysli :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
HEHE!
Wczoraj przesmarowałem golenie (teraz uwaga :P) OLEJEM DO KOSIAREK SPALINOWYCH <lol> i jest zajebiście.
narazie nie strzela, i nic sie nie ociera :P
Jeszcze poczekam, a jak znów zacznie sie cos z nim dziac to oddam na gwarancje.
PS Mój kolega też smarował tym olejem swojego Suntoura i teraz chodzi miodzio :D
PZDR
Wczoraj przesmarowałem golenie (teraz uwaga :P) OLEJEM DO KOSIAREK SPALINOWYCH <lol> i jest zajebiście.
narazie nie strzela, i nic sie nie ociera :P
Jeszcze poczekam, a jak znów zacznie sie cos z nim dziac to oddam na gwarancje.
PS Mój kolega też smarował tym olejem swojego Suntoura i teraz chodzi miodzio :D
PZDR
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=283640