Steel2 ma racje...naklejki to naklejki...ale w opisie jest wszystko co koleś sprzedaje...nie można sie niczemu przyczepić...no...może replika...ale na fotach na aukcji widać M1 o ile sie nie mylę...prawie jak ta merida
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
Lepszych manetek od Sachs Extreme ( póżniej Plasma ) do dzisiaj nie ma ( i takie też mam założone w Intensie ), więc proszę się nie śmiać, bo ten sprzęt był naprawdę bardzo dobry ( nie mówię, że każdy model ).
ACextreme nie no wiesz ja mam gdzies zabunkrowane shimano STX - RC , Shimano Deore LX limited 96 i Manitou SX-D z czego wiekszosc władowałem w odbudowe starego roweru do XC (co z tego, ze rama jest dla mnie za mała). Ale fajnie czasem wspomnienie z dzieciństwa znaleść
i co śmiejecie się z sachsa? :P ja mam klamkę w hydrauliku z zaciskiem magury od sachsa i może nie jest zbyt wygodna ale za to działa :P a za chamulec dalem 100zl (zacisk to chyba stara julia bo ma identyczne klocki i pisze na nim "magura big") :P
a nikt tu z sachsa się nie śmieje przecież mam w szafie korby, quarze z blatami Tiso ... wagą nie ustępują nowym, szkoda tylko że na kwadrat.
a co do staroci (bo taki temat się zrobił :P) to własnie zabieram się za składanie streetóweczki i na przód wrzucam Z1 z 97 lub Z1 BAMa z 98 (zależy którego odrestauruję)
jannie wiem w czym tutaj problem, jakby policzyć to wyjdzie że na wszystich nowych częściach ten rower jest tyle wart.
Po prostu doo 2000zł na nowych częściach można złożyć tylko cos takiego :]
Co najwyżej można by zmienić rst na duro, ale to prawie to samo.
Bo z ram to wyboru zbytniego nie ma w tej samej cenie co merida