Muzyka

adi16
Kontakt:

Muzyka

Post autor: adi16 »

Witam. Jestem poczatkujacym bikerem i zeby umilic sobie czas chcialbym sluchac muzyki w czasie jazdy. Nie znam sie na rodzajach muzyki itp wiec prosze Was o pomoc. Chcialbym zebyscie w tym temacie pisali tytulu i wykonawcow piosenek takich do dh/dirtu. Glownie chcialbym zeby to byl rock. Z gory dzieki.
Krakus_dh
Kontakt:

Post autor: Krakus_dh »

a) nie ten dział
b) takich tematów w stylu "muzyka do jazdy" była naprawdę znakomita masa wiec qrwa SZUKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaa :D
c) :shock:
http://www.pinkbike.com/photo/924780/

naaakurwiaj!
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

ej on dopiero dolaczyl i pewnie pierwszy raz jest na forum i nie wie o co kaman..
wejdz w "szukaj" i wpisuj tam muzyka do jazdy czy jakies takie podobne..

pozdroooo
Prezio
Kontakt:

Post autor: Prezio »

muzyka z filmow np z nwd albo krankieta :wink:
maro_donald
Kontakt:

Post autor: maro_donald »

adi16 pogaduchy rowerowe to tematy ściśle powiązane z rowerami przy czym muzyka nie jest, np ja nie słucham muzyki jak śmigam, bo mi baterie w mp3 padają za szybko :P

Jeśli nie wiesz jaką muzykę lubisz to naprawdę nie bardzo możemy Ci pomóc, bo to zależy co Ci się podoba. Z rocku to na myśl mi przychodzi Guns n Roses i Mr Big, ale pewnie masz bardziej na myśli jakiś punk rock czy coś takiego - whatever :roll:

Do dh to jakiś ostry metal się nadaje, D n B, rock i w zasadzie jakieś dziwne elektroniczne kawałki też mogą być

Dirt to raczej jakiś punk, rap, hip-hop, reaggeton

moim zdaniem to muzyka może być jakakolwiek dopóki pasuje do filmiku, a jak do jazdy to naprawdę wszystko, zależy co lubisz i byle by było powyżej 100bmp :lol:

Edit: Temat pokroju "czy lubię zielony czy niebieski" :? Proszę się zastanowić przed założeniem tematu
http://www.pinkbike.com/photo/6610569/
http://www.flickr.com/photos/marekufnal/
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

adi16 pisze:Chcialbym zebyscie w tym temacie pisali tytulu i wykonawcow piosenek takich do dh/dirtu. Glownie chcialbym zeby to byl rock
Yyyy? to chyba sie slucha tego co sie lubi nie? chyba ze nastała jakas nowa moda
klexuh
Kontakt:

Post autor: klexuh »

jak ci to w zyciu pomoze... to przesluchaj sobie Papa Roach, Rise Against i Zebrahead.. ale chyba najlepiej ci sie bedzie jezdzilo przy tym czego lubisz sluchac, nie? chodzby to bylo disco polo :mrgreen:
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

Ja zawsze jeździłem przy klasycznej :]

polecam 4 pory roku vivaldiego, albo np requiem mozarta. Dostaję po tym niezłego powera :d
adi16
Kontakt:

Post autor: adi16 »

Dzieki Wam za pomoc podoba mi Zebrahead.
ODPOWIEDZ