Dobry tokarz - okolice Łodzi - sztywna oś.
-
- Kontakt:
Dobry tokarz - okolice Łodzi - sztywna oś.
Witam! Mam problem z znalezieniem porządnego tokarza w okolicach Łodzi... W Konstantynowie jest jeden ciul, ale nie chce mu się tego robić:/ A jednak chcę być pewien jakości bo chodzi o dotoczenie ośki do piasty.. Da Bomb na 12mm. Z tego co wiem to na ul. Krakowskiej(?) jest jakiś tokarz co właśnie części rowerowe robi, ale proszę o potwierdzenie.
[url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6456721[/url]
-
- Kontakt:
no chyba jednak masz za duze wymagania , kto ci z kawalekim stali bedzie sie bawil w obrobke cieplna bo na cholere to , daj spokoj , on ma tokarke i tyle , poprostu zna sie na tym , zadzwon tam i pogadaj
poza tym malo kto wlasnie ma ochote sie jebac z takim drobazgiem , zazwyczaj kazdy mysli ze 30-40 zl to powinno starczy a tak nie jest
poza tym malo kto wlasnie ma ochote sie jebac z takim drobazgiem , zazwyczaj kazdy mysli ze 30-40 zl to powinno starczy a tak nie jest
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wystarczy, byle jakaś gwoździówka to nie była. I lepiej iść ze stara ośką. Niech sobie oni to tam pomierzą, mają mapewno dokłądniejsze przyrządy miernicze niż pospolita suwmiarka i zrobią dokładnie. Bo jakbys nie daj Boże sie pomylił chociażby o 0,5mm to mozesz mieć problemy z nabiciem łożysk czy coś.
-
- Kontakt:
diablos993 chodzi ci o oske przelotowa?? taka ze sie wyjmuje z piasty??
jesli tak to idz do pierwszego lepszego tokarza bo to zwykly walek o śr 12mm z gwintem na koncach i przwiercony przez srodek....jesli to jest oska na stale osadzona w piescie to musi byc jakis lepszy tokarz zeby dokladnie miejsca na nabicie łożysk zrobil...
jesli tak to idz do pierwszego lepszego tokarza bo to zwykly walek o śr 12mm z gwintem na koncach i przwiercony przez srodek....jesli to jest oska na stale osadzona w piescie to musi byc jakis lepszy tokarz zeby dokladnie miejsca na nabicie łożysk zrobil...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
-
- Kontakt:
Nie jest to ośka na stałe czyli z nazwijmy to zaporami do łożysk. Jakby to wytłumaczyć.. Jest zwykła czysta gładka oś i na 3/4 długości jest taki kawałek o średnicy 14mm(2mm wyższy od ośki) który ma "usadzać" łożyska w danym miejscu.. inaczej już tego nie wytłumaczę.. :/
[url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6456721[/url]
diablos993 przejdź się do Kasińskiego na Legionów ( między Gdańską a Żeromskiego, po prawej stronie jak od pl. wolnoiści się idzie, żółty szyld
) i zapytaj po prostu
Kto pyta nie błądzi.
Proszę, tu numer do niego 501 092 016
Pan Kasiński to dobry tokarz- siedzi w tym już kupe lat. Mnie np dorabiał tuleje do dampera i jak najbardziej spoko. Myślę że nie będzie problemu z dorobieniem ośki, prędzej z materiałem...
pozdrawiam

Kto pyta nie błądzi.
Proszę, tu numer do niego 501 092 016
Pan Kasiński to dobry tokarz- siedzi w tym już kupe lat. Mnie np dorabiał tuleje do dampera i jak najbardziej spoko. Myślę że nie będzie problemu z dorobieniem ośki, prędzej z materiałem...
pozdrawiam
...carpe diem...
-
- Kontakt: