Mostek
Mostek
Moje pytanie dotyczy mostka ns quark. Lepiej miec nizej czy wyzej mostek na rurze sterowej zmienia to cos czy zalezy od tego jak kto woli? Moze jest to troche glupie pytanie no ale trudno :P
latwiej sie dupy wyrywa
zaloz tak ja tobie pasuje , sory rozumiem czasem pytania bzdurne ale ostatnio wysyp , jaka kaseta , jaki blat , gdzie mostek - wiekszosc tych rzeczy zalezy od wlasnych preferencji i upodoban , widac cos malo jezdzic
jestem wkurwiony po egzaminie wiec nie bede mily
zaloz tak ja tobie pasuje , sory rozumiem czasem pytania bzdurne ale ostatnio wysyp , jaka kaseta , jaki blat , gdzie mostek - wiekszosc tych rzeczy zalezy od wlasnych preferencji i upodoban , widac cos malo jezdzic
jestem wkurwiony po egzaminie wiec nie bede mily

www.mm-foto.pl
.;..hehe to mowisz ze lustro masz na korytarzu??
dobra nie ma sensu sie dogadywac nie moja wina ze lubie czasem pozartowac czyims kosztem
...przepraszam glupio mi, ze zalozyles taki bzdurny temat i ja rownie bzdurnie odpowiedzialem, powinienem napisac: ''wyjdz na rower z imbusem i sprawdz z podkladkami, pol godziny jazdy i bez podkladek''
dobra nie ma sensu sie dogadywac nie moja wina ze lubie czasem pozartowac czyims kosztem

...przepraszam glupio mi, ze zalozyles taki bzdurny temat i ja rownie bzdurnie odpowiedzialem, powinienem napisac: ''wyjdz na rower z imbusem i sprawdz z podkladkami, pol godziny jazdy i bez podkladek''

http://img165.imageshack.us/img165/2029/beztytuuwm8.png
Ale żenada sie robi na tym forum :-/ADDyFG pisze:bunny hop'y wyzej sie robi w ''rurkach'' czy normalnych spodniach
Wracając do tematu
Zależy też od wysokości główki, wysokości kierownicy i od tego czy amor czy sztywny.$wiety pisze:Lepiej miec nizej czy wyzej mostek
Ale ogólnie
Przy głowce 120mm, niskich sterach, i wysokiej (70mm) kierownicy wolałem jeżdzić z 10mm podkładką pod mostek i tak. Teraz przy niższej głowce tez pewno zostawie jedna podkładke.$wiety pisze: jak kto woli
skończcie robić wiochę! bo aż żal to czytać
ja jestem zwolennikiem nisko, nawet przy stosunkowo dużym amorze (juniorT) miałem obniżony amor na maxa i mostek zintegrowany z półką i pod półką nie było nic, lepsze panowanie nad rowerem jest jak jest niżej (wg mnie oczywiście), ale może zrób raz niżej a raz wyżej i sam do tego dojdziesz co wolisz
ja jestem zwolennikiem nisko, nawet przy stosunkowo dużym amorze (juniorT) miałem obniżony amor na maxa i mostek zintegrowany z półką i pod półką nie było nic, lepsze panowanie nad rowerem jest jak jest niżej (wg mnie oczywiście), ale może zrób raz niżej a raz wyżej i sam do tego dojdziesz co wolisz
http://www.pinkbike.com/photo/1612744