Przymierzam się do zakupu gogli.
Upatrzyłem sobie Rockgardn JAG. Czy takie szybki z gogli Rockgardn GDX będą pasowały do JAGów?
Myślałem też o Azonic B-1 Blur.
A może FOX Mainy?
Wszystkie te gogle zbierają niezłe opinie, więc chyba żadne nie odpadają na początku.
Lepsze będą Rockgardn JAG czy GDX? JAG bardziej mi się podobają i mają więcej recenzji od GDXów
Mogę brać z gogle z Price Point'a w cenie do 35-40$. Może być też CRC, ale tam gorzej, bo na razie nic nie zamawiam i musiałbym dużo czekać do darmowej wysyłki.
Co radzicie?
Gogle Rockgardn
Avat skoro wspomniałeś o main'ach fox'a, to polecał bym ci Oak'ley O frame MX, ponieważ jest to mniejwięcej to samo co main'y (main'y są produkowane przez oak'ley, a fox daje tylko logo i sieć dystrybucji), ale w lepszej cenie.
Co do pierwszego pytania to, o kompatybilność musiał byś zapytać sklep, chociaż rockgarden nie ma zbyt wielu modeli, więc może jego szybki są uniwersalne.
Co do pierwszego pytania to, o kompatybilność musiał byś zapytać sklep, chociaż rockgarden nie ma zbyt wielu modeli, więc może jego szybki są uniwersalne.
Najlepszy trik: Dziobak ;) |..|
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
It's time for rock'n'roll bith
Plujemy I Spadamy
AdamekZ już sie tak nie lansuj tymi swoimi goglami :P
a wracając do tematu Rockn gardeny zbierają bardzo pozytwyne opinie na zagranicznych forach, sam zakupiłem zbroje tej firmy, ale jeszcze nie przyszła
mysle że te gogle są całkiem spoko.
Pozdrawiam
a wracając do tematu Rockn gardeny zbierają bardzo pozytwyne opinie na zagranicznych forach, sam zakupiłem zbroje tej firmy, ale jeszcze nie przyszła

Pozdrawiam
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
No z tego co widzę, to ich sprzęt jest zarąbisty 
A propo Azonic B-1 Blur, to co myślicie o szybce grubości 1mm? Oczywiście lexan. Daje to jakieś szczególne profity?
Aha, no i ogólnie jestem przekonany bardziej do JAGów i chyba je wezmę z przezroczystą szybką. Na eBayu jest możliwość dokupienia szybek "Smoke" do JAGów - sprawdzi się to w polskich lasach (ew. na narty)?
I zastanawiam się, czy jest sens kupować GDX, bo ogólnie brzydsze, ale mam możliwość kupienia czerwonej lustrzanki do nich za 20zł w CRC
Lustrzanki w polskich lasach dają radę czy nie za bardzo?
Bawić się w kolorowe szybki czy jednak jeździć w zwykłych małolanserskich przezroczystych?

A propo Azonic B-1 Blur, to co myślicie o szybce grubości 1mm? Oczywiście lexan. Daje to jakieś szczególne profity?
Aha, no i ogólnie jestem przekonany bardziej do JAGów i chyba je wezmę z przezroczystą szybką. Na eBayu jest możliwość dokupienia szybek "Smoke" do JAGów - sprawdzi się to w polskich lasach (ew. na narty)?
I zastanawiam się, czy jest sens kupować GDX, bo ogólnie brzydsze, ale mam możliwość kupienia czerwonej lustrzanki do nich za 20zł w CRC

Lustrzanki w polskich lasach dają radę czy nie za bardzo?
Bawić się w kolorowe szybki czy jednak jeździć w zwykłych małolanserskich przezroczystych?