KRK MAROU

Kaczor92
Kontakt:

KRK MAROU

Post autor: Kaczor92 »

Chciałbym kupic ochraniacze firmy KRK model Marou. Niestety w dostępnych mi sklepach nie jestem w stanie przekonac sie na żywo jak one wyglądają i jakiej są budowy. Ktoś może posiada owe ochraniacze? jakies opinie? wady zalety... czy są godne swojej ceny. Ja widziałem je za 92zł.
Pozdrawiam.
Zajcu
Kontakt:

Post autor: Zajcu »

Dobre ochranicze ! Bardzo wygodne ! Super leża na nodze nie ześlizguja sie ! Grzeje w nich jak w każdych ochraniaczach ! Gdy sie wywalisz na piasku to wszystko OK jednak gdy zaliczysz glebe porządnie na kolana to boli ;/ i na kamieniach materiał sie przeciera ! Bardziej polecam KRK masochist może i trzeba sie do nich przyzwycziać i ale potem są wygodne i dobrze chronią !
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... ight=marou
Było kilka podobnych tematów. Sam smigam w Marou. Ochrona jest naprawde swietna. Chronia cale kolano, duzy lpus za te pady na bokach które sa przydatne przy basrpinach itp. Tak jak kolega wyzej grzeja i to mocno bo wentylacji mozna powiedziec brak. Ale nawet z nie zapiętymi rzepami sie nie zsuwaja. Wkurza mnie troche ze sa dosc spore jak na ere slimowania wszystkiego. Ale pod spodnie sie mieszcza.
ODPOWIEDZ