Siemka. Jestem juz zrezygnowany wiec pisze na forum.Mam nowa korbe truvativ hussefelt, nowy suport octane one i coś mi trzeszczy. Przez 1 dzień jak założyłem suport to nie trzeszczało a teraz znów trzeszczy. Wiecie co to może byc??sprawdzaliśmy juz wszystko. Włożyłem inne nowe pedały i dalej trzeszczy. Ja juz niewiem co robić....a trzeszczy dość głosno....
sprawdz suport i poskręcaj dobrze rower sam mam taki problem ale moj rowerek jest świeżo złożony jest na dotraciu. także spróbuj podokęcać sruby i sprawdz suport
moze jest jebnięty....kurde ja juz niemoge z tym. Jutro jade do znajomego serwisu i zobaczymy co w trawie piszczy a jak nie to serwis w bikershopie zostaje ;/ Macie jeszcze jakies propozycje co morze byc nie tak?
co do tego pęknięcia w okolicach suportu... g prawda, będzie ci trzeszczeć przy główce jak hak gędziesz miał pęknięty bo dźwięk niesie się po ramie jak echo więc nie sugerujcie się czymś takim :P
Starsze modele Cannondale'a miały taką przypadłość, że niesamowicie trzeszczały jak nie dało się sporo smaru przy wkręcaniu suportu. Może to coś podobnego ?
noto tak dzisiaj zająłem się moim suportem. Wykręciłem go, przeczyściłem z syfu i mooocno nasmarowalem i krzypienie zniknęło moze inni którzy mają podobny problem poradzą sobie z tym tak jak ja