Red Bull Rampage: Oficialna Lista startujacych
Red Bull Rampage: Oficialna Lista startujacych
Widać, ze swiatka DH tylko Athertonowie i Gracia. Ciekawi mnie Tschugg bo myslalem, ze on tylko 4x jezdzil. Do tego nie mam pojecia jak niektore nieznanych z tych nazwisk sie tam dostaly. Wiadomo jak kwalifikowano?
Graham Aggasiz (CAN)
Dan Atherton (GBR)
Gee Atherton (GBR)
Paul Basagoitia (USA)
Darren Berrecloth (CAN)
Robbie Bourdon (CAN)
Ben Boyko (CAN)
Garret Buehler (CAN)
James Doerfling (CAN)
Cedric Gracia (FRA)
Geoff Gulevich (CAN)
Trond Hansen (NOR)
Mike Hopkins (CAN)
Matt Hunter (CAN)
Mike Kinrade (CAN)
Cam McCaul (USA)
Kelly McGarry (NZL)
Alex Prochazka (CAN)
Steve Romaniuk (CAN)
Brandon Semenuk (CAN)
Kurt Sorge (CAN)
Kyle Strait (USA)
Andrew Taylor (USA)
Guido Tschugg (GER)
Thomas Vanderham (CAN)
Chris Van Dine (USA)
Cameron Zink (USA)
Graham Aggasiz (CAN)
Dan Atherton (GBR)
Gee Atherton (GBR)
Paul Basagoitia (USA)
Darren Berrecloth (CAN)
Robbie Bourdon (CAN)
Ben Boyko (CAN)
Garret Buehler (CAN)
James Doerfling (CAN)
Cedric Gracia (FRA)
Geoff Gulevich (CAN)
Trond Hansen (NOR)
Mike Hopkins (CAN)
Matt Hunter (CAN)
Mike Kinrade (CAN)
Cam McCaul (USA)
Kelly McGarry (NZL)
Alex Prochazka (CAN)
Steve Romaniuk (CAN)
Brandon Semenuk (CAN)
Kurt Sorge (CAN)
Kyle Strait (USA)
Andrew Taylor (USA)
Guido Tschugg (GER)
Thomas Vanderham (CAN)
Chris Van Dine (USA)
Cameron Zink (USA)
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Driver zobaczymy. Zreszta akurat i Bender tez sie trickow uczył. Klassen nie pokazuje nic ciekawego od dawna. Inna sprawa, ze gdyby podbijac poprzeczke ciagle w zabawie ala bender to zawodnicy byliby jednorazowi.
Inna sprawa, ze smieszy mnie ten najazd "oldschoolowych freeriderów" na tricki. Jakos z drugiej strony tak negatywnej postawy nie ma i jak na to lookam to czasem sie zastanawiam czy to ze zwyklej zazdrosci nie wynika.
Sam sie chce zaczac w to bawić(na razie dj) i jakos nie czuje sie upokożony przez to ani tym bardziej nie czuje, że robie cos żenujacego.
Inna sprawa, ze smieszy mnie ten najazd "oldschoolowych freeriderów" na tricki. Jakos z drugiej strony tak negatywnej postawy nie ma i jak na to lookam to czasem sie zastanawiam czy to ze zwyklej zazdrosci nie wynika.
Sam sie chce zaczac w to bawić(na razie dj) i jakos nie czuje sie upokożony przez to ani tym bardziej nie czuje, że robie cos żenujacego.
Prawda jest taka, że napewno ten Rampage nie bedzie taki jak był kilka lat temu. Już po nazwiskach widzę, że bedą to takie zawody ala slop z dropów. Wątpie, że bedzie tam można zobaczyć krew, połamane kości i zdarte twarze
czyli klimat jakim nas uraczył red bull kilka lat temu. A moze sie myle? Mam wielką nadzieje. pzdr.

http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !
bikerman no tak raczej nie bedzie bo przez to stary rampage miał kłopoty. Zreszta ty chcesz ogladać jak inni ludzie sobie robia krzywde? Bo to raczej nie jest szczególnie miłe.
Steel2 w szwajcari cos na wzór rampage zrobili pare miechów temu i na cale zawody chyba tylko 1 dirtowy (czyt. nie oldschoolowy ala no hand, no foot, table) trick poszedł wiec nadzieja jest.
Steel2 w szwajcari cos na wzór rampage zrobili pare miechów temu i na cale zawody chyba tylko 1 dirtowy (czyt. nie oldschoolowy ala no hand, no foot, table) trick poszedł wiec nadzieja jest.
Steel2 miejmy nadzieje że takie własnie bedą
Spaced powinieneś sie domyślec o co mi chodzilo gdy nawiazalem do łamania kości itp. ;] A chodzilo mi ogólnie o ten charakterystyczny klimat tych zawodów. Są jedyne w swoim rodzaju i pewnie wiekszośc przyzna mi racje.

Spaced powinieneś sie domyślec o co mi chodzilo gdy nawiazalem do łamania kości itp. ;] A chodzilo mi ogólnie o ten charakterystyczny klimat tych zawodów. Są jedyne w swoim rodzaju i pewnie wiekszośc przyzna mi racje.
http://www.pinkbike.com/photo/2138053/ - Ride !
Ogolnie formula zawodow pozostaje ta sama - wytyczyc hardcore'owa linie i za jej pomoca dostac sie na dol. Do tego Bender jest organizatorem, wiec mozna sie spodziewac ze bedzie jednak dosc ostro
. Tricki - na pewno beda, aczkolwiek wg. mnie nie spowoduje to utraty specyficznego "klimatu", tylko zwiekszenie widowiskowosci. Zeby nikt nie zaczal mnie wyzywac od slołpstajlowcow - jestem "oldschoolowym freeriderem", jak to ktos nazwal wczesniej
.

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC