hardtail do en/fr
hardtail do en/fr
Z podpięcia się do innego tematu niewiele wyszło, więc założę nowy. Mianowicie szukam sztywnej ramy do fr-enduro [bez wielkiego latania].
wymagania:
-pod amora 130 mm skoku
- pionowe haki z tyłu
-bez pivotów pod v'ki
-główka 1 1/8
-ok 800 pln
Szukalem w necie, czytałem różne fora, komentarze, opinie, ale jestem ciekaw co Wy mi zaproponujecie.
Pozdrawiam
wymagania:
-pod amora 130 mm skoku
- pionowe haki z tyłu
-bez pivotów pod v'ki
-główka 1 1/8
-ok 800 pln
Szukalem w necie, czytałem różne fora, komentarze, opinie, ale jestem ciekaw co Wy mi zaproponujecie.
Pozdrawiam
zjadłeś b ;p
takie składanie drugiego koła trochę mija się z trendem, którym sobie teraz podążam, ale skoro nie ma takich ram, to chyba nie mam innego wyjścia. Szkoda.
janusz44, koniecznie bez piwotów? bardzo dobrze śmigało mi się swego czasu na dragstarze pomimo kilku jego wad, jak np zintegrowane stery. Ale za 800zł już zaszalejesz ;]
takie składanie drugiego koła trochę mija się z trendem, którym sobie teraz podążam, ale skoro nie ma takich ram, to chyba nie mam innego wyjścia. Szkoda.
janusz44, koniecznie bez piwotów? bardzo dobrze śmigało mi się swego czasu na dragstarze pomimo kilku jego wad, jak np zintegrowane stery. Ale za 800zł już zaszalejesz ;]
-
- Kontakt:
sorki za brak odp ale ostatnio mam ograniczony dostep do internetu
Jaca ten brak pivotow nie jest to jakis wymog nie do przeskoczenia
Wasze typy pokrywaja sie czesciowo z moimi, mam tu na mysli Surge, Amstaff'a i ewentualnie Pitbull
btw jak ma sie Amstaff Hydro do "zwyklego" Amstaffa

szukajac ramy trafilem tez na taka ale nie wiem czy sprawdzi sie w en/fr

Jaca ten brak pivotow nie jest to jakis wymog nie do przeskoczenia

Wasze typy pokrywaja sie czesciowo z moimi, mam tu na mysli Surge, Amstaff'a i ewentualnie Pitbull
btw jak ma sie Amstaff Hydro do "zwyklego" Amstaffa

szukajac ramy trafilem tez na taka ale nie wiem czy sprawdzi sie w en/fr

Jaca
ja mam dm ds, i 150 mm/12mm zeby wlozyc os do ramy musisz dac do tokaza zeby ci gwint na brzegach (okolo 1 cm ) stoczyl, pozniej delikatnie rozginasz rame, wkladasz kolo, polecam dm ds monstera wytrzyma, w dragu tez tak robilem i rok smigalo az ja sprzedalem.
ja mam dm ds, i 150 mm/12mm zeby wlozyc os do ramy musisz dac do tokaza zeby ci gwint na brzegach (okolo 1 cm ) stoczyl, pozniej delikatnie rozginasz rame, wkladasz kolo, polecam dm ds monstera wytrzyma, w dragu tez tak robilem i rok smigalo az ja sprzedalem.
http://www.pinkbike.com/photo/2643634/ - moj rowerek xD