poszukaj bo bylo sporo takich tematow... cos max do 150skoku a najlepiej 130 do tej ramki bedzie... z1 itd itd tez zalezy co masz na mysli przez fr - konkretne dropy po 3m czy dropy z kraweznika?
z1 powietrzne powinienes dorwac wpl lub na crc.. naprawde sie oplaca 150 mm jedna polka fajna praca naprawde fajna sprawa do fr, napisz jeszcze ile warzysz
do 1000zl spokojnie Z1 FR1 dorwiesz z tylumikami HSCV... i jeszcze ci zostanie kasy...
we wakacje jeden znajomy kupil taka Z1 FR1 za 650zl na allegro w dobrym stanie..do dzis nie wlozyl w nia ani grosza i pracuje elegancko...
MAGIK_KRK_PL zedytuj post bo troche byka strzeliles :P
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Ja bym polecił ci Drop off miałem już IV i III z 2006 i elegancko wszystko chodzi a pika bym odradzał zbyt mięki jak dla mnie ale ja waże 85kg a ty tylko 50 więc może jakoś dał by rade ale wątpie . Polecił bym ci jakieś Z1.
O, widzę że szanowny kolega już znalazł "nowom rame do 800zł" ;] i teraz amorka szuka, osobiście popieram Z1, co do Travisa to właśnie na allegro jest za tysiaka. Choć póki co to nawet stare dobre DURO by ci wystarczyło. I masz wtedy sporo kasy na kask i ochraniacze
Manitou Travis Single TPC+ - 20mm Axle 2008 za ~1280zl
czy moze
Marzocchi Z1 RC2 ETA 2008 za 1400zlzl
Z1 jest lzejsze o 900g, w brzydkim pomaranczowym kolorze i z aluminiową rurą sterową.
Chyba ten travis jest lepszy dla 80kg wagi ale cos mi sie zdaje ze to jest amor do dh a nie do zajeżdżania go skokami