66 rc2x 2007 czy 66 rc3 2008.?? szybki temat..
66 rc2x 2007 czy 66 rc3 2008.?? szybki temat..
witam tak jak w temacie mam zamiar kupic taki albo taki amorek , napiszcie jak sie sprawuja tumiki , wytrzymałosc itp oraz w jakich cenach sie wachaja . szukalem podobnego tematu ale nie znalazlem :)
http://www.pinkbike.com/photo/1465045/ hehe
-
- Kontakt:
tak jak mówię , modele 2008 to totalne dno porażka etc...
1) Amory sa bardzo bardzo ciężkie
2) Tłumiki to totalna porażka- są zrobione z Alu typu puszka z 7upa
i lubi sie z nich robic harmonijka
3) W modelach z 200mm skoku robi sie nagle 170mm skoku
4) Maja mało plusów a większość to minusy
Wiele osób wypowiada Sie negatywnie na ich temat wystarczy poczytać większe fora internetowe , to nie to co dawny Marzocchi teraz to jest Tajwański szit .
Mówię ci szukaj 66 z 2006-2007 roku
i nie patrz na stan wizualny tylko na jego historie bo amor który wygląda pięknie ładnie może mięć tak zjechane tłumiki i pracować tak bardziewnie a wyglądać jak nowy . Szukaj udokumentowanego sprzętu którego historia jest znana. Najlepiej żeby miał gwarancje. i żeby był mało jeżdżony 
1) Amory sa bardzo bardzo ciężkie
2) Tłumiki to totalna porażka- są zrobione z Alu typu puszka z 7upa

3) W modelach z 200mm skoku robi sie nagle 170mm skoku
4) Maja mało plusów a większość to minusy
Wiele osób wypowiada Sie negatywnie na ich temat wystarczy poczytać większe fora internetowe , to nie to co dawny Marzocchi teraz to jest Tajwański szit .
Mówię ci szukaj 66 z 2006-2007 roku

http://www.pinkbike.com/photo/4738594/
-
- Kontakt:
Steel2 pisze:Ma być kultowy. lol. Niezły dowcip
Od dłuższego czasu zastanawiam się co Ty tu robisz... Jeden wielki syf... Wszystko wiesz... na wszystkich się znasz.... A wiesz tak naprawdę na czym się znasz ? Na robieniu ***** - dokończ sobie. Nie jestem tu po to aby się kłócić.
Aby oceniać sprzęt trzeba nim się przejechać... A Ty w większości polegasz na opinii innych... Idź poczytaj sprzętownie może dowiesz się czegoś nowego od 10 latków wypowiadających się o boxxerach wc itp.
Ja jezdze na 66 rc3 ata z 2008 roku i w sumie to nie mam nic do zarzucenia, wszystko chodzi tak jak powinno. Nie jezdze na nich dlugo bo tylko 3 miesiace(nie byl oszczedzany), luzy na lagach sa ale tak sobie marzocchi wymyslil sposob na rzadsze serwisowanie.. Jezdzilem na starszych 66 i model 2008 nie odstaje praca napewno od starszych modeli. Tyle z mojej strony.
http://www.pinkbike.com/photo/3422331/
jaki tajwanski szit ? na tajwanie skonstruowali te amortyzatory czy we wloszech? produkcja na Tajwanie to byla jedyna mozliwosc aby mozna bylo te widelce sprzedawac w stanach. przy tegorocznym kursie dolara do euro nie dalo by sie ich tam sprzedac gdyby produkoac je we wloszech . A stany to pewnie polowa albo i wiecej rynku wiec marcok by przestalal powoli istnieczuczek09 pisze:to nie to co dawny Marzocchi teraz to jest Tajwański szit .
sprzedam rame Santa Cruz Bullit L-ka 04 dodatki . sprzedam roco tst 215 + sprezyna
hej!
taki troche off topic, bo nie chce tematu nowego zakładac, a jest on z deka powiązany z tym ;] jak ktos ma 66 rc3 z 08' , a jeszcze lepiej jak ktos na starszych 66 jezdził i ma porównanie jakies, to mógłby sie do mnie na prv odezwac albo ew na gg? 1647816
bo mam kilka pytan odnosnie tego forka:] thx za fatyge i pomoc 
taki troche off topic, bo nie chce tematu nowego zakładac, a jest on z deka powiązany z tym ;] jak ktos ma 66 rc3 z 08' , a jeszcze lepiej jak ktos na starszych 66 jezdził i ma porównanie jakies, to mógłby sie do mnie na prv odezwac albo ew na gg? 1647816