Siemanko w wakacje coś sie nie mogliśmy zgrac:D może teraz się uda proponuje ustawke 10 listopada(wolne:P)można by objechac łagiewniki i okolice:Dco wy na to??? pozdro:D
o 10listopad:P termin jak najbardziej odpowiedni:) chetnie wpadne jezeli czas pozwoli, nie bylem jeszcze na łagiewnikach:) moj JB od 1.5miecha stoi nie uzywany:(
a jak ze spotkaniem ?? bo pare osob nawet nie wie jak tam dojechac np ja :P ja bym zaproponował spotkac sie na pl wolnosci i z pod placu smignąc na łagiewniki ;D co o tym myslicie ??
no ja tez się dołączę, raczej z kimś jeszcze przyjadę bo mieszkam w okolicy, łollrajdów nie ma:P, jest smardzew, jagody, uskok, można na wilcze skoczyć jeżeli by czasu starczyło ale nie sądze:P, albo na ASP jeszcze:),
wrobelsk8, jak chcesz to sobie wejdź w 51 i dojedz do szpitala chorób płuc w Łagiewnikach, mnie ostatnio i kolegę typ nie wpuścił do autobusu... albo dojedzcie jakąś większą ekipą z łodzi:) pozdrawiam
Radzikers ale w hmm 8? Nas nie wpuszczą NAPEWNO do autobusu. Zostaje dojazd na kołach tylko jak i gdzie? Najlepiej jak byśmy się ustawili...(ja osobiście jadę z właśnie wrobelsk8 i resztą ekipy)
OzikS jako potencjalny organizator ustawki może byś zorganizował najważniejsze? tzn. dojazd xD. Najlepiej właśnie z placu wolności.
Radzikers no własnie problem w tym ze nie, bo tamtej czesci łodzi wogole nie znam nigdy sie tam nie kreciłem i własnie miał bym wielką prosbe jak by ktos z łągiewnik lub ktos wiedzący jak tam dojechac podjechał do nas na pl wolnosci my na placyku wysiadamy z 43
Hmm, no z OzikS jeszcze pogadam, bo się znamy, No na plac wolności nie mamy też tak blisko, ale jeżeli będzie większa ekipa to sądzę ze wyjedziemy po was.
Ok no to robimy tak.Ci co wiedzą jak dojechac na jagody niech będą tam tak po 11.Ci co nie wiedzą spotykamy się na placu wolności o 10.30 będe ja i Radzikers wszystkim pasuje??:Dpozdro