Hej mam takie pytanie, kiedy najlepiej zakupic jakies czesci do roweru, ewentualnie zbroje, kask itp..?? nie chodzi tu o modele najnowsze, lepiej czekac do marca az na 2009 zaczna sie pojawiac w sklepach online i tych 'fizycznych' nowe kolekcje zeby kupic cos z poprzedniego roku po mniejszej cenie, czy teraz ten czas jest zeby kupowac nowe czesci w dobrej cenie?? chodzi mi glownie o pl i sklepy online/allegro...
Wg mnie najlepiej kupować pod koniec roku z tego względu, że w marcu to raczej zostają resztki co nie znaczy że nic fajnego nie ma. Szczególnie tyczy się to kasków, zbroj i ciuchów - chyba że glowę masz na głowę L/XL jak ja to jest duża szansa że upatrzony będzie dostępny. Dodatkowo większość sklepów internetowych na okres gwiazdkowo - świąteczny wprowadza wiele promocji i można wyrwać złom w całkiem dobrych cenach.
owczar wlasnie pod koniec roku tez jest juz cienko. Przeceny zaczynaja sie we wrzesniu i poza gwiazdkowymi ofertami to ceny zostaja jak we wrzesniu, a masz wtedy znacznie wiekszy wybór. Wrzesień/pazdziernik to najlepszy strzał.
w ski team wszystko jest dwa razy droższe niż gdzie indziej a po sezonie robią wielką "promocję" i sprzedają w cenach normalnych. Tak kupiłem mojej dziewczynie Konę Blast i wcale nie czułem, że zrobiłem dobry interes..
Spaced na crc niezle teraz sa przeceny.. nawet do 50% widzialem ..
BikeISFunhttp://www.chainreactioncycles.com/ tam powyzej zamowienia na 100 funtow masz wysylke do polski za free.. jest to jeden z tanszych sklepow z czesciami rowerowymi a oferta jest lekko mowiac spora
juz za pozno:P kupile gogle oakleya, 661 strike, 661 race, korbe hone i sore na krotkim wozku....po kieszeni poszlo troche, ale lzejszy sie od razu czuje:) dzieki w kazdym razie, taka wiedza sie przyda na next jer:)