Fox Dhx 5.0 241mm trzpień problem
Fox Dhx 5.0 241mm trzpień problem
Siemka! Mam problem ze swoim damperem dzisiaj skakałem sobie dropy na moim rowerku no i przesadziłem, dobiłem damper i skrzywiłem trzpień. Czy jest jakaś możliwość wyprostowania tego lub kupna nowego lub może podejdzie od innego dampera?
-
- Kontakt:
off_roada gdyby sklep chcial kupic ktory jest np autoryzowanym serwisantem fox-a,
zakladamy ze masz tam znajomych oni to zamawiaja dla Ciebie i frugo
zakladamy ze masz tam znajomych oni to zamawiaja dla Ciebie i frugo

Ja to mam na sklepie też gdyby ktoś chciał kupić samą karte do TV na karte TVN-u to nie mogę jej sprzedać bez dekodera... tez popierniczone ;|

Ja to mam na sklepie też gdyby ktoś chciał kupić samą karte do TV na karte TVN-u to nie mogę jej sprzedać bez dekodera... tez popierniczone ;|
Steel2 cytaty z odpowiedzi:
"Cena tloka wynosi 200 zl."
"Niestety czesc nie jest dostepna w sprzedazy detalicznej. Zgodnie z dyrektywami Foxa wymiane czpienia mozemy zaoferowac jedynie podczas serwisu komory olejowej."
Pisałem do foxa ale zero odpowiedzi... wg mnie trzeba coś z tym zrobić. Powyższe maile oczywiście z cult-bikes
"Cena tloka wynosi 200 zl."
"Niestety czesc nie jest dostepna w sprzedazy detalicznej. Zgodnie z dyrektywami Foxa wymiane czpienia mozemy zaoferowac jedynie podczas serwisu komory olejowej."
Pisałem do foxa ale zero odpowiedzi... wg mnie trzeba coś z tym zrobić. Powyższe maile oczywiście z cult-bikes
Rozmawiałem z Cult-bikes na temat amorka w customowym kolorze i wg nich to też narusza gwarancję ( ba nawet wymiana goleni dolnych z szarych na czarne narusza gwarancję ( od innego modelu ale różnią się jedynie kolorem i naklejkami ) ). Za to fox USA nie widzi nic przeciw, a nawet można u nich od razu w potrzebnym kolorze zamówić.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
moim zdaniem takie podejscie do sprawy przez Cult-Bikes to ku**stwo...
200zl za część i 375 za serwis?? po**ani,,, tym bardziej ze w USA mozna osobno czesci kupic..tak jak u nas w gregorio czesci do marcoka mozna kupic nie wysylajac amora na serwis..
pozatym... to jacy ludzie w tym Cult-Bikes pracuja widac po tym co odpisali...
cyt. "Zgodnie z dyrektywami Foxa wymiane czpienia mozemy zaoferowac.."
czpienia? czy trzpienia??
ja bym im odpisal ze chce wymienic trzpien a nie czpien i daje 200zl + slownik...
200zl za część i 375 za serwis?? po**ani,,, tym bardziej ze w USA mozna osobno czesci kupic..tak jak u nas w gregorio czesci do marcoka mozna kupic nie wysylajac amora na serwis..
pozatym... to jacy ludzie w tym Cult-Bikes pracuja widac po tym co odpisali...
cyt. "Zgodnie z dyrektywami Foxa wymiane czpienia mozemy zaoferowac.."
czpienia? czy trzpienia??
ja bym im odpisal ze chce wymienic trzpien a nie czpien i daje 200zl + slownik...
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645