Slopestyle tor...

Vermin
Kontakt:

Slopestyle tor...

Post autor: Vermin »

Czy ktoś się orientuje czy posiadamy chociaż jeden taki tor w Polsce??? (Do slopestyl'u) Wiem że jeden jakiś jest obok łodzi, ale jak obok łodzi to raczej nic nadzwyczajnego... Mam nadzieje że jednak coś się znajdzie i z góry dzięki za odp.
Pozdr ;p
Vermin, Baca.
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Osobiście nie kojarzę żadnego legalnego ( na upartego to coś tam z slopestyle'u jest w Odolanowie). Vermin ten tor koło Łodzi to ten z imprezy Groobera (jeszcze się ostał ? :D ) ???

PS:i popraw sobie nazwe tematu
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
Vermin
Kontakt:

Odolanów ok obczaję thx :P patrzyłem na pinkbike i znalazłem jeszcze zakopane ale to chyba jednorazowo robiony... Tak ten z groobera słyszałem że się ostał ale to takie niskiej wartości ploty, ale zawsze warto sprawdzić ;D ...
Pozdr ;p

PS: Po edukujesz mnie jak mogę poprawić nazwę tematu?? :P
Vermin, Baca.
eskimos28
Kontakt:

Post autor: eskimos28 »

Co do nazwy tematy to Powinno być Slopstyle a zmieniasz to klikajac w opcje edytuj(ktoregos z Twoich postow) i masz na gorze zmien nazwe tametau potem wyslij i odswiez stronke ;)
Vermin
Kontakt:

Ok thx ;p
Vermin, Baca.
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

jeśli chodzi o slopestyle to faktycznie chyba tylko odolanów działa w tym kierunku
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

ale tak ogolnie u nas nie ma zbyd wielu torum do SS na jakim mozna by pozadnie posmigac..
sergio94
Kontakt:

Post autor: sergio94 »

Oglądam ten Odolanów na pb i dla dirtowcow jest naprawde super. Zazdroszczę mieszkańcom xD
elMo
Kontakt:

Post autor: elMo »

niestety tor po Grooberowym Slopestyle nie zostalo nic... znaczy widac ze bylo cos ale generalnie to pozostowaly tylko sterty desek. ja jezdze street ale ogolniebardzo szkoda ze tor zostal zupelnie olany (przynajmniej tak mi sie wydaje, watpie zeby wszystko dresy itp poniszczyly) ale coz...
http://www.pinkbike.com/photo/944642/

oneeighties!
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

może (kiedyś) będzie w Lublinie
http://www.grandapropaganda.com/articles.php?id=15
BTW: KaKTuSSS, jak to w ogóle "wygląda" w tym momencie? Z tego co pamiętam to przetarg już był, chyba nawet ktoś go wygrał :) hehe
Ale jak ostatni raz przejeżdzałem tamtędy to nic poza stertami ziemi z wywózek nic nie zauważyłem.
Ma to szanse powstać w 2009 ?
Guguś
Kontakt:

Post autor: Guguś »

Siemano Odolanów działa i będzie się rozbudowywał na 09 mamy kilka fajnych pomysłów materiał juz jest powstanie kilka naprawdę fajnych przeszkód. Podpatrzonych z najlepszych bp. linie może mega długie nie będą bo płaskawo tu u nas ale na pewno będą robiły ważenie. pozdroo
www.mpbikes.eu
Vermin
Kontakt:

Ej tylko jak patrze na zdjęcia na pb to w większości to jest dirt jaki mam u siebie, taki jak wszędzie, za dużo go jest ... mam prośbę, jak możecie to nie idźcie aż tak w dirt tylko może jakieś kładki dropiki wallride'y hmm??? Slopestyle, jednym słowem...
Pozdr ;p

A nie, sry poczytałem co tam macie i wygląda to nieźle ;/
Pozdr ;p
Vermin, Baca.
slazak
Kontakt:

Post autor: slazak »

spoko dirty zostana poprawione troche, a mamy pare pomysłów, jak i zostaną poprawione inne rzeczy, warto będzie wpaść jak kolega pisał materiał tylko prace zacząć
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

SeraaX no jest wyłoniony wykonawca i teraz wszystko jest zależne od niego, Wiem tylko że odgórnie zgodnie z przetargiem nałożone są ramy terminowe. Z tego co kojarzę to chyba wszystkie ziemne części BP mają powstać w przyszłym roku a skatepark w 2010. zobaczymy jak wyjdzie w praktyce :)
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

W Parku Chorzowskim mieli robić tor do SLOPESTYLEu ale niestey pieniądze gdzieś wyparowały :roll:
Rodzer
Kontakt:

Post autor: Rodzer »

No tak Pl lezy pod wzgledem takich torow. Praktycznie to niema ani jednego takiego toru z prawdziwego zdarzenia. Zeby przynajmniej jakis platny czy coc ... :|

btw. wojtasu da sie juz cos posmigac w Chorzowie ?
nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Vermin raczej została Ci tylko łopata i odludne miejsce :?
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

Rodzer pisze:btw. wojtasu da sie juz cos posmigac w Chorzowie ?
Powiem Ci tak 4x jest b.mokry bo wiadomo ostatnimi czasy padało i tam bardzo długo schnie tor więc nie opyla się :wink:

Co do traski Fr .... Przelotówka nad drogą została zburzona (niewiadomo dlaczego park nie podał przyczyny) dropy w parku stoją i tylko czekają az je ktos poleci :mrgreen:
Troche duzo lisci ale idzie latac :wink:
Vermin
Kontakt:

nopainnogame No najwyżej biorę się za łopatę ;p
Pozdr
Vermin, Baca.
ODPOWIEDZ