wiem ze to nie giełda , ale giełdy nikt nie czyta , wiec nie bede tam dawał ogłoszenia , ponieważ nie bedzie to miało efektu
mam do sprzedania streetową maszyne , jest to nowy rower , z 4 miesięcznymi czesciami i nową nieśmiganą ramą :
- Rama LF dragstar 14" , przedostatnia seria , rama miała mi służyć i dlatego po kupieniu oddałem do proszkowego malowania , jest koloru białego i wygląda jak agang pm , ponadto wytoczyłem z cromo adaptery , pozwalające założyć stery klasyczne , w tym przypadku FSA PiG
- Amortyzator Marzocchi Z drop off 2 , jeżdżony od wielkanocy , stan idealny , mankamentem jest to ze nakleiłem jedną naklejke własną , i oderwałem i jest w tym miejscu ślad , ma też zdartą farbe tam gdzie zacisk zaciska koło, jeżdżony na 160 mm saincie , zero luzów , zero wycików , zero peknięć , wgnieceń , sprowadzony przezemnie z Włoch , posiada hologram o którym juz wiele pisałem , posiada gwarancje i wszystkie papiery
- hamulce shimano saint , jeżdzone od końca maja , podrapane klemki lekko na wieczkach , zero wycieków , niezapowietrzone , daje płyn i zestaw do wymiany i odpowietrzania ,instrukcje , oraz pudełko itd , oba hamulce 160 mm , lecz posiadam nową tarcze 203mm wraz a adapterem , klocki przednie nowe BBB,klocki tylne 10% zużycia , metalowe XTR ,
- koła: tylne mavic 321d , szprychy sas , naprzemian z dt 2.0 , piasta deore xt 2002 oczywiście 9 biegów , koło przód , excalibur dh czarny , szprychy czarne dt niecieniowane , piasta concept nówka ( klasa deore 555 pod tarcze) , opony: tył nbx 2,5 40% starcia , długo posłuży , przód nbx 2,5 starta lecz dobrze trzyma i nie przebija sie , w tylnym kole wsadzony specjalny pasek kauczukowy pomiedzy dętką a oponą( nie przebijalny, w wypadku rozdarcia opony trzyma dętke w srodku, działa jak znane wszystkim 2 opony jedna w drugiej) , marki nie pamiętam , ale kupiony przez go-ride.com ,dętka tył conti dh , przód niewiem bo nie wyciągałem :/ ,
- korby : truvativ hussefelt dh 32T , nówka , jeżdżona od końca lipca do połowy sierpnia
-pakiet truvativ gigapipe team dh -ten sam przebieg
-napinacz truvativ boxguide -tak samo nowy
- kierownica dmr wingbar srebrna , 2 miesieczna
-mostek point tough guy
-manetka shimano deore 9 biegów ,
-przerzutka deore lx 98 , już do wymiany , ale dalej sprawna
-kaseta stara 9biegów , ale zrobiony freecoaster na najwiekszych biegach
-siodło tioga , pojechane ale nie porwane
-sztyca kalloy
-zacisk sztycy nówka
części były używane na ramie trek bruiser , amor ma 4 miechy , hample 3 , korby miesiac jak i kiera , stery fsa pig srebrne , rama powtarzam nówka , jeszcze nie składałem na niej roweru , wszystko z papierami , i pudełkami ( tam gdzie były pudełka)
cena hmm , sami zaproponujcie , ja bym go za4500 puścił, patrząc ze rower na tym osprzęcie kosztuje nowy w granicach 5500, a że cześci są nowe , można powiedzieć tylko dotarte , nie moge wiecej spuścić , fotki postaram się załatwić.
kontakt gg 3778099 , drzewiec.com@wp.pl , możliwa negocjacja , warto samemu zobaczyć rower , jak nie moge dac fotki , lecz musze je najpierw zrobić