potrzebne łopaty w Częstochowie..

chrzanu
Kontakt:

potrzebne łopaty w Częstochowie..

Post autor: chrzanu »

Jest ktoś z częstochowy ?? bo moglibyśmy się zebrać w kilka osób i pobudowac jakieś hopki, fajne są hopki na bałtyku przed lisińcem jak się jedzie od ulicy INOWROCŁAWSKIEJ, ale nie jeździe na najwększej bo jest podobno zjebana i widziałem w sobote gościa jak wracał(przynajmniej prubował) i upadł tam na plecy... Więc jest ktoś chętny do budowy czy umawiamy sią w parku i jedziemy na lisiniec ??
Silent
Kontakt:

Post autor: Silent »

Jak chcesz fajne hopy zobaczyc to mozemy sie kiedys na halde przejechac. A teraz to bedzie raczej ciezko cos wykopac bo sie szkola zaczela.
Tak w ogole to napisz na czym jezdzisz bo moze cie znam.
Ja mam A-Ganga z DJ2 (jedyne take polaczenie w Czewie:)
Wal do mnie na gg jak by co: 3980909
dieee
Kontakt:

Post autor: dieee »

Gdzie jest dokladnie ta halda? Bo nigdy tam nie dotarlem.. Ja smigam na dragu z delta z przodu.. Wczesniej smigalem na meridce.. No a draga mozecie nie kojarzyc bo jest nowy u nas.. I jedyny taki
www.pinkbike.com/photo/1007092/
Silent
Kontakt:

Post autor: Silent »

Mozemy sie kiedys spotkac to cie oprowadze :pW ogle to wszyscy zainteresowani jakims jezdzeniem czy kopaniem to mozecie do mnie pisac jak tylko bede mial czas to na pewno rozwaze propozycje. (szkola ech..)
Tu macie gg 3980909. podawalem juz wczesniej ale dla pewnosci
<Marcin11>
Kontakt:

Post autor: <Marcin11> »

No to nie jesteście jedyni!!! Jestem z Gnaszyna i koło siebie skubiemy zjazd na hałdzie. Ma z 200 m i jak na raazie na naszych "rowerkach" (2x hardtail, i mc full, i 1 sztywny-mój) wyciągamy koło 40km/h a wszystko jeszcze w proszku. Jak coś to zapraszam !!!

P.S. A dokładniej to gdzi kopiecie bo może bym zebrał z 4-5 kopaczy.
mozartt
Kontakt:

Czewa

Post autor: mozartt »

Yoyo, jestem z lublińca, ale spoko mogę dojechać i coś pokombinować. Jakby co to dajcie znać na maila: flightsim@poczta.onet.pl
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

Zrobcie sobie tor na jasnej gorze. I od razu nie bedzie problemow z nazwami hopek. Wsciekly klecha, stado pingwinow, banda o. rydzyka i inne. Mozna wymyslac bez konca a panowie z patriarchatu chetnie popatrza jak to mlodziez rozwija swoje talenty i jak sama znajduje sobie zajecie alternatywne do zgubnego alkoholizmu nie mowiac juz o narkotykach i szatanizmie.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
ODPOWIEDZ