potrzebne łopaty w Częstochowie..
potrzebne łopaty w Częstochowie..
Jest ktoś z częstochowy ?? bo moglibyśmy się zebrać w kilka osób i pobudowac jakieś hopki, fajne są hopki na bałtyku przed lisińcem jak się jedzie od ulicy INOWROCŁAWSKIEJ, ale nie jeździe na najwększej bo jest podobno zjebana i widziałem w sobote gościa jak wracał(przynajmniej prubował) i upadł tam na plecy... Więc jest ktoś chętny do budowy czy umawiamy sią w parku i jedziemy na lisiniec ??
-
- Kontakt:
No to nie jesteście jedyni!!! Jestem z Gnaszyna i koło siebie skubiemy zjazd na hałdzie. Ma z 200 m i jak na raazie na naszych "rowerkach" (2x hardtail, i mc full, i 1 sztywny-mój) wyciągamy koło 40km/h a wszystko jeszcze w proszku. Jak coś to zapraszam !!!
P.S. A dokładniej to gdzi kopiecie bo może bym zebrał z 4-5 kopaczy.
P.S. A dokładniej to gdzi kopiecie bo może bym zebrał z 4-5 kopaczy.
Czewa
Yoyo, jestem z lublińca, ale spoko mogę dojechać i coś pokombinować. Jakby co to dajcie znać na maila: flightsim@poczta.onet.pl
-
- Kontakt:
Zrobcie sobie tor na jasnej gorze. I od razu nie bedzie problemow z nazwami hopek. Wsciekly klecha, stado pingwinow, banda o. rydzyka i inne. Mozna wymyslac bez konca a panowie z patriarchatu chetnie popatrza jak to mlodziez rozwija swoje talenty i jak sama znajduje sobie zajecie alternatywne do zgubnego alkoholizmu nie mowiac juz o narkotykach i szatanizmie.
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.