Dainese Impact Jacket Race/661 PRO PRESSURE SUIT

Fils (konto zastępcze)
Kontakt:

Dainese Impact Jacket Race/661 PRO PRESSURE SUIT

Post autor: Fils (konto zastępcze) »

Witam,

Chce zakupić dobrą zbroje i zastanawiam się głównie nad tymi dwoma produktami. Który jest wg. was lepszy? Dainese jest marką samą w sobie ale trochę boje się dzielonego ochraniacza klatki.
Jak z wytrzymałością, ergonomią i przewiewnością tych ochraniaczy? Macie jakieś inne pomysły? Interesują mnie tylko zbroje, które mógł bym przymierzyć w Krakowie i ich cena nie przekracza 800zł (wyprzedzam pytania - za taką kwotę mogę mieć dainesa). Gdzie w Krk jest sklep firmowy Dainese (wiem, że jest ale nie wiem gdzie) - co prawda nastawiony jest na moto ale zbroje też są.

PS: Czemu znowu mam zablokowane konto 8) ? (Do modów)
Założyłem sobie konto zastępcze ponieważ czekam na uwierzytelnienie nowego maila. Fils
Sztywniak
Kontakt:

Post autor: Sztywniak »

mam tego dainese i moge z czystym sumieniem ja polecic. swietna ochrona, wentylacja i wygoda. duzym plusem dla mnie jest odpinany zolw, na lajtowe traski to swietne rozwaizanie. zolw w srodku jest ze struktury aluminium, w ksztalcie plastra miodu. taki panel jest tez w gornej czesci ochraniacza klaty. nie mialem jeszcze okazji w niej mocniej glebnac i mam nadzieje, ze nie bede mial, ale jak dotad zbroja jest zajebista, a ochrone na pewno ma zajebista. ja swoja wyrwalem za 750, jak masz okazje za 800 to bierz bez zastanowienia ;]
MateuszWLCK
Kontakt:

Post autor: MateuszWLCK »

Miałem dainese , teraz mam 661 . Dainese jest dużo lepsza > można ubrać samego zółwia, jest wygodniejsza, ma lepszą wentylacje. Niestety musiałem sprzedać bo była za mała :/ Sklep firmowy w Krakowie jest w okolicach IKEA > poszukaj sobie w google.
Korean_Boy
Kontakt:

Post autor: Korean_Boy »

na opolskiej od strony pradnika - jest sklep firmowy F2 i dainese - tylko uwaga ceny katalog !!!!
ODPOWIEDZ