Targi Rowerowe 2009 - WARSZAWA

wojtasu
Kontakt:

Targi Rowerowe 2009 - WARSZAWA

Post autor: wojtasu »

Siema :!: :)

w dniach 28.02 - 01.03 odbedą sie V Targi rowerowe w Centrum wystawienniczym EXPO XXI (Warszawa)

Wiecej info http://www.rowery2009.pl/

Był ktoś na takim czymś :?:
Warto jechac z Katowic taki kawał do Warszawy :?: :lol:

Cena biletów raczej nie wygórowana :D
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

Czasem można wyrwać fajne graty po targach w super promo cenach no i masz większość w jednym miejscu i czasie.Zawsze można podotykać to co znajdzie się w sklepach za kilka miesięcy :twisted:
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Może być kicha. Już w 2008 było zdecydowanie mniej firm niż rok wcześniej . Teraz doszedł jeszcze kryzys i kosmiczne ceny za "wystawienie się".
Uważam , że nie warto ,wojtasu lepiej przychomikować kesz na Szklarską , też nie ma jakichś rewelacji ale zawsze to górki a i imprezki są niezgorsze , do tego te zabójcze lasie z DC :mrgreen: .
Warto natomiast wybrać się na jesień na targi Eurobike , łażenia na cztery dni i atrakcji co nie miara.
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

te targi warszawskie to taki żal że ja pierdole, ciekawych stoisk w 2008 roku można było znaleźć raptem 3 może 4 na całe targi

jak ktoś jest z wawy to się przejdzie z ciekawości ale żeby jechać z Katowic to nie warto
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Dokladnie jak KFP mówi. Kiszka straszna. Pare stoisk i nic czego nie widziales juz wczesniej raczej tam nie bedzie.

Co do szklarskiej to moim zdaniem nie warto jechac na kiepskie zawody i dac sobie rower ukraść tylko po to zeby pare znizek zalapac ;)
wojtasu
Kontakt:

Spaced masz w sumie racje...ja z Kato mam kawał drogi do przejechania wiec odpada.... ale gdybym mieszkał w Warszawie lub okolicach to bym sie przeszedł :D
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Heh , mi też ostudzono zapał, bo miałem ochotę się wyrwać na te targi ... Nawet miałem sobie booknąć intercity z racji braku czasu na podróże (4.5 godziny niby autem, ale mam ostatnio nawał zajęć ) ... Ale ja tam chcialem sie raczej wybrac w sprawie mojej ramy ;p

Kasę chyba zachowam i na eurobike bym się karnął, bo i tak do Dojczlandu chciałem się wybrać rozglądnąć za 4 kołami nowymi, bo mimo wszystko, jak się wie gdzie i czego się szuka - nadal może się opłacić .

Pozdro !
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
Uciu
Kontakt:

Post autor: Uciu »

no tak czytam sobie i widzę że te targi to porażka. Nakreciłem sie na nie juz od dłuższego czasu a tu nie warto ;///
Schodek
Kontakt:

Moim zdaniem to dobra okazja aby pomierzyć się z konkretnymi ramami w jednym miejscu, na targach masz większość liczących się firm które starają się pokazać pełną kolekcję i to właśnie idealna okazja aby w jeden dzień ogarnąć różnice między firmami. Ile jest sklepów w kraju co mają pełne kolekcje ?? A tu wpadasz do speca i zerkasz,następnie do kony a za chwilę zerkasz na inne stoisko i masz pełny pogląd na sezon.....inaczej idziesz do sklepu u siebie i słyszysz - jak pan jest zdecydowany to mu zamawiamy i wtedy może pan sobie zobaczyć :mrgreen: Wiadomo że szału nie ma jak na targach europejskich ale bez przesady wszyscy co mają coś do pokazania tam są,wiele gratów dotkniesz na relaksie w jeden dzień a nie oceniasz z katalogu....oko czasem decyduje bardziej z bliska niż z folderu....
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

w tamtym roku bylem i zal... plakaty tylko rozdawali , torby z krossa i duperele, jedyne jakies okazje co widzialem to rowery XC meridy np. a tak to kicha... NIE BYLO SHIMANO!!!! dlatego juz w tym roku nie jade a jak sie ktos bd wybieral na eurobike to ja chetnie! pozdro
Karpiel i Duncon to moje zycie
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

KFP Spaced zgadzam się ;)
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

Schodek troszkę w tym racji masz ale nie wiem czy warto jechać z krakowa ICC żeby pomacać Spece Kony i Karpiela bo w sumie w tamtym roku tylko te 3 stoiska były warte uwagi aby na dłuższą chwilę się tam zatrzymać ;)

może gdy ktoś planuje zakup jednej z wystawianych marek w najbliższym czasie i nie wie na co się zdecydować to mu się opłaca przyjeżdżać, ale jeżeli ma przyjechać tylko po to żeby się przejechać to IMHO szkoda kasy troszkę
Schodek
Kontakt:

KFP targi targami ale na hali stolica się nie kończy ;) można zawinąć maszinu i zaliczyć tripa po betonie z ziomami, można zawirować wieczorkiem na parkiecie z czikami, można odwiedzić kilka wystaw,galerii,teatrów...generalnie życie nie kończy się na targach

są jeszcze wystawcy co mają ochraniacze które mają w pełnych rozmiarach i można sobie sprawdzić dokładnie..a wielu pyta o rozmiar :roll: i ocenia na oko, wiadomo że jest to wydatek ale można taki wyjazd połączyć w combosa kolosa i wracać 3 dni !! Jest trochę imprezek w stolicy co tydzień więc jak poszukasz to coś znajdziesz....jechac do niemiaszków to większy wydatek a i laski są paskudne !! ni eto co nasze krajowe piękności :twisted:
bodzio2k
Kontakt:

Post autor: bodzio2k »

ravfr:
Potwierdzam - lasie z DC są zabójcze... ;-)
No Pain No Game
[url=http://theoldpricks.com/]The Old Pricks Racing Team[/url]
wojtasu
Kontakt:

Dobra Panowie jesli bym odwiedził te targi w Kochanej stolicy to napewno bym nie wracał tego samego dnia...więc moje pytanie brzmi nastepująco:

Jakis Dobry , tani , nocleg ??
Spaced
moderator
Kontakt:

Schodek poza klubami to w Warszawie jest na prawde mało do roboty. W wakacje jeszcze cos sie dzieje ale zima to żałość jest taka, ze sie w pale nie miesci. Wlasciwie warto tylko przyjechac ochraniacze przymierzyc bo sprzetu i tak sie nie da przetestowac (bo i gdzie?) wiec bez sensu.
Wolalbym sobie juz na targi do Brna czy Niemiec wlasnie pojechał. A niemki w duzych miastach w brew pozorom jak sie wie gdzie szukac to zle nie sa ;)
Schodek
Kontakt:

Spaced w 20min w centrum stolicy zobaczysz więcej pięknych kobiet niż w tydzień w niemiaszkach, albo mamy inny gust albo płacisz za to za co ja nie muszę :mrgreen:

W stolicy dzieje się tyle ciekawostek że naprawdę pisanie że się nic nie dzieje jest kłamstwem albo wynika z braku znajomości miasta !! Wybacz Norbert ale mało chyba wiesz o życiu stolicy....teatry,galerie,pokazy kameralne, koncerty....i kluby !! no chyba ż e tylko centra handlowe....

bez urazy ale aby wszystkie ciekawe akcje zaliczyć trzeba mieć masę kasy i być w kilku miejscach w tym samym czasie :) Nie mówię że trafi się w tym momencie co targi rowerowe...ale sporo się w Warszawie dzieje. Nie pitol :twisted:
Spaced
moderator
Kontakt:

Schodek koncerty? W weekendy zima zdarza sie ze jest po 5-10 koncetów z czego 3/4 to hałtury straszne, w galeriach ostatnio głownie widac pseudoartystyczne instalacje dla nadetych bufonów, które szczerze mówiac nic w sobie nie maja. Akurat lubie po miescie sie przemieszczac i jesli na prawde nie zanize standardów to wlasciwie tylko teatry oferte maja jako tako na poziomie. Widac nie byłes w miescie gdzie na prawde cos sie dzieje. Sry klubów mamy sporo ale poza tym to jednak eventów jest mało w zime. Raz na tydzien jak cos na prawde ciekawego sie trafi to szczesliwy jestem. Do tego spora czesc z dobrych eventów to chora kasa.

A o urodzie warszawianek nic nie mówilem, mówilem tylko ze nie jest tak zle w niemczech jak legendy mówia. To nie Manchester :P
Schodek
Kontakt:

Spaced pisze:Schodek koncerty? W weekendy zima zdarza sie ze jest po 5-10 koncetów z czego 3/4 to hałtury straszne,

5-10 koncertów to mało ?? Pytanie jaki styl imprez kogoś interesuje - jeden lubi czarne bity a drugi jazz, jeden pogosa kręci a inny breaka...każdy coś znajdzie...czy w barze czy na parkiecie,młodzi jesteście a nie wiecie ??

ile razy w niemiaszkach byłem tyle razy najładniejsze laski to krajanki były..brytyjskie spaślaczki to inna bajka...
ODPOWIEDZ