[Warszawa, Ursus] Ludzie i miejscówki?
[Warszawa, Ursus] Ludzie i miejscówki?
Hej, za około miesiąc przeprowadzam się do warszawskiego Ursusa. Słyszałem kiedyś, że są tam jakieś hopy?
Może ktoś wie coś więcej?
Czy nadają się na freeride'ówkę czy to typowe dirty?
Może ktoś by mi je pokazał, jak sezon się zacznie?
z góry dziękuję
Może ktoś wie coś więcej?
Czy nadają się na freeride'ówkę czy to typowe dirty?
Może ktoś by mi je pokazał, jak sezon się zacznie?
z góry dziękuję
pozdro
frango
frango
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Panowie będąc ostatnio w Waw-ie na Targach przejezdzalismy przez Prage (wycieczka krajoznawcza) i tak myslelismy są tam jakies miejscówki dla bikerów czy tam sie nikt nie zapuszcza w
tamte okolice
A tak swoją drogą macie duzo urozmaicen na śródmiesciu duzo schodów itp. idzie posmigać
Tylko szkoda ze nas jeden kolo wykiwał który miał nas po Warszawskich miejscówkach oprowadzić. Ale sami sobie poradziliśmy
tamte okolice

A tak swoją drogą macie duzo urozmaicen na śródmiesciu duzo schodów itp. idzie posmigać

Tylko szkoda ze nas jeden kolo wykiwał który miał nas po Warszawskich miejscówkach oprowadzić. Ale sami sobie poradziliśmy
darex zalezy gdzie na pradze. Sa miejsca mniej i bardziej bezpieczne. Kumpel przy 4 śpiacych mieszka i dojezdzal tam na bmxie czesto i jeszcze zyje. Regularnie noca tam przechadzam, a to do knajp, a to do niego i głowy mi nie urwali. Czescia pragi jest tez teoretycznie saska kepa, a tam tez nie morduja 

bodzio2k nie zaciagaj sie tak mocno przy tej oczyszczalni scieków. Białołęka to w 80% nowa zabudowa. Nie jakos bardzo droga ale raczej powyzej mozliwosci finansowych ludzi z mieszkan socialnych
Jak na razie to gorzej sie robi w innych dzielnicach, a tutaj widze moze 2 dresów na dzien.
11 Listopada jeszcze zrewitalizowac sie uda, ale jakbys miał znajomych na brzeskiej mieszkajacych to bys wiedzial, ze tak łatwo tam nie bedzie

11 Listopada jeszcze zrewitalizowac sie uda, ale jakbys miał znajomych na brzeskiej mieszkajacych to bys wiedzial, ze tak łatwo tam nie bedzie