Serwis a gwarancja.
Serwis a gwarancja.
Witam.
Jeżeli zmienię w marzocchi olej z 7,5 na 5 i z oryginalnego na Motorex to zakończy to moją gwarancję na widelec??
Z góry dzięki za odp doświadczonych użytkowników:)
Jeżeli zmienię w marzocchi olej z 7,5 na 5 i z oryginalnego na Motorex to zakończy to moją gwarancję na widelec??
Z góry dzięki za odp doświadczonych użytkowników:)
Napisz do gregorio i zapytaj, Od nich uzyskasz pewną info. Albo lepiej zapytaj czy jest możliwość wymiany oleju na rzadszy w serwisie bez utraty gwary bo z tego co wiem to chyba nie można oleju zmieniać samemu wogóle, ale jest to sprawa której nie da się wykryć więc nie ma problemu:P
http://www.pinkbike.com/photo/1238478/
Najlepiej pisz bezpośrednio do marza... Gregorio ciula we wszystkim, temat ostatnio był o tym że niby sprężyny zamówili jakieś, gość który założył temat napisał do marza, a ci odpisali że takiego zamówienia nawet nie dostali, a sprężyny dostępne są od ręki... A gtegorio słynie z wyciągania kasy od kogo może, więc uchylenie gwary jest im na rękę... Np, w samochodach olej lejesz jaki chcesz, gwary nie tracisz... Manuale servisorwe są na oficjalnej stronie, Pytał bym się u źródła, nie znasz angielskiego, poproś kumpla,marc Ci odpisze że możesz będziesz miał podkładkę.
Tak Btw, piszcie wszyscy że gregorio nie wyiązuje się ze swoich obowiązków, w odpowiedzi w sprawie sprężyn było coś w stylu "Poinformuj nas o zaniedbaniach ze str... dystrybutora na PL" [nie dosłownie ale sens ten sam] Więc może już mają na nich oko...
Tak Btw, piszcie wszyscy że gregorio nie wyiązuje się ze swoich obowiązków, w odpowiedzi w sprawie sprężyn było coś w stylu "Poinformuj nas o zaniedbaniach ze str... dystrybutora na PL" [nie dosłownie ale sens ten sam] Więc może już mają na nich oko...