Czy ta rama będzie dobra dla początkującego dirt'owca/street'owca :)? Czy w ogóle ją polecacie?
I jaki amor do tego? Myślałem nad Rock Shox Argyle.
Pytanie o octane one void 2.0.
-
- Kontakt:
Void napewno ciekawa propozycja ale raczej pod amora, ze sztywniakem za nisko ma mufę. Ale z amorem jak najbardziej. Trochę mało miejsca na oponę. Tabletop 2,25 z kołem na koniec haków i miejsca tyle co na dwie kartki papieru więc coś węższego mile widziane ale rama w sobie jest dopracowana. Krótsze, ładniejsze haki i niższy komin. Wykonanie nie jest jakieś najgorsze więc można śmiało brać.
-
- Kontakt:
Bombell Małe sprostowanie ja mam Voida 09 i 24 cale opona table top i miejsca mam tyle że mogę palce włożyć po obu stronach opony :] Jak miałem prodigy to było dokładnie tak jak mówisz.......Kumpel ma 26 cali i ma jeszcze sporo luzu :] Ogólnie miałem prodigy 9.81 i Octana Geometria podobna i prodigy i octan bardzo mi przypadły do gustu ale ze względu na to że octane jest lżejszy i ma lepsze wykończenia spawów i więcej miejsca na oponę to bardziej polecam OCTANA .....tyle ode mnie