kubulus23 pisze:cos naprawde mocnego
Kompletna sprzeczność a tym bardziej na tyle. SL gnie się przy niedokręconych obrotach jak masło. Na przód mógłby jeszcze być ale tył sobie odpuść. Jak z Ringla to może MTX33/31 albo dozbieraj do Ex721/729 bo to jest potęga a wagowo bardzo dobrze się prezentuje. Szprychy brałbym Championy, sprawdzone i dobre. 1,20zł za srebrną z nyplem.kubulus23 pisze:single track
Jak możesz piastę na 2 maszynach porównywać do piasty na 4 maszynach?blackdemon pisze:coaster = do42sb zGgG gorszymi lozyskami
Blizzard jest bardzo wytrzymały, ale też bardzo ciężki, jeśli nie zależy ci na wadze to polecam, a jeśli odchudzasz rower na czym sie da to Blizzardy odpadają. Fortressy są dużo lżejsze a tylko trochę słabsze i też kosztują mniej niż 100zł.Ja podłączę sie do tematu. Ja poszukuje neico tańszej obręczy myślę że do 100zł. Co myślicie o dartmoorze blizzardzie? I do tego piasta ns coaster. Bądź inna jeżeli jest coś lepszego w tej cenie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości