[Szczyrk] Szkrzyczne

Mikel
Kontakt:

[Szczyrk] Szkrzyczne

Post autor: Mikel »

Witam :)
Czy wybierając się na skrzyczne z rowerem, można kupić jakiś karnet na wyciąg? kiedys slyszalem, ze miejscowi "odsprzedają" coś takiego, ale nie wiem czy to prawda, czy kolejna legenda ;)
Fujibiker
Kontakt:

Post autor: Fujibiker »

Normalnie kupujesz karnet chyba 10 wyjazdów, cena chyba 50 zł
http://www.team.hadronsport.com/
Rodzer
Kontakt:

Post autor: Rodzer »

Z tego co ja wiem to tam niema karnetow. Jeden wjazd 5.5 zl
nans
Kontakt:

Post autor: nans »

nie zakładam nowego tematu ... a mianowicie jakie warunki panują na Skrzycznem ?
Sucho, mokro czy bardzo mokro ? :) dzięki :)
utros
Kontakt:

Post autor: utros »

w niedziele bylo troche mokro ale nie bardzo.a karnety sa ale takie co sie je "nabija" iloscia punktów(wjazdów)
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
rider_krk
Kontakt:

Post autor: rider_krk »

wyciag czynny w tygodniu? od 8 do 17?
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

Mikel podobno są takie karnety, jak kiedyś pytałem to oficjalnie są, można się pytać ale tymi pytaniami można też napytać sobie biedy :D. Każdy właściciel działki na skrzycznym ma własny karnet, jest jedynie przerwa w użytkowaniu (o ile pamiętam) 11-14. Generalnie to ciężko dorwać tego "Świętego Grala" :P
snizy
Kontakt:

Post autor: snizy »

SegatiV dzieżko, ciężko ale na wszystko są sposoby:)
W sumie dziwię się czemu nie wprowadzili specjalnych dziennych karnetów w Szczyrku, no ale o COS-ie krążą legendy od dawna...
Mam zamiar wpaść do Szczyrku w sobotę bądź niedzielę (bardziej prawdopodobny dzień)
nans
Kontakt:

Post autor: nans »

byłem wczoraj warunki miodne :) trasa minimalnie zmieniona ja na zawodach tj podorabiane inne linie co jest jeszcze bardziej ciekawie :) i znikła jedna hopa z lasu ... Skrzyczne urzeka swym potencjałem ... znacie jakieś inne trasy oczywiście oprócz tej z zawodów majowych po których ruch pieszych jest minimalny ?
i tak jeszcze chciał bym spytać jak ma się zalegalizowanie trasy? Pytam bo chciałbym zaspokoić swą ciekawość :)
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

nans pisze:znacie jakieś inne trasy oczywiście oprócz tej z zawodów majowych po których ruch pieszych jest minimalny ?
Znamy. Takich z minimalnym/żadnym ruchem pieszym będzie z cztery + różne warianty. Tyle że to już bardziej takie pseudo-DH, bardziej FR w starym stylu (nie licząc starej trasy contestowej, która częściowo pokrywa się z tą najnowszą). Niestety trudno opisać ich lokalizację ;) Najlepiej podpiąć się pod kogoś na parę zjazdów, ludzie pewnie chętnie pokażą trasy. Jakby co, mam nadzieję być w sobotę/niedzielę :)
KROM@
Kontakt:

Post autor: KROM@ »

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... ne&start=0

Tu znajdziesz coś więcej na ten temat
[S] Manitou Metel RP 222mm 450LBS , Koło S-type 24"+ Novatec
onlyblack
Kontakt:

Post autor: onlyblack »

dziś odwiedziłem wisłę, ludu wogóle nie ma:D jedyny minus - że na trasie dużo kolein jednak jest...:(
ODPOWIEDZ