[Szczyrk] Szkrzyczne
[Szczyrk] Szkrzyczne
Witam :)
Czy wybierając się na skrzyczne z rowerem, można kupić jakiś karnet na wyciąg? kiedys slyszalem, ze miejscowi "odsprzedają" coś takiego, ale nie wiem czy to prawda, czy kolejna legenda ;)
Czy wybierając się na skrzyczne z rowerem, można kupić jakiś karnet na wyciąg? kiedys slyszalem, ze miejscowi "odsprzedają" coś takiego, ale nie wiem czy to prawda, czy kolejna legenda ;)
Mikel podobno są takie karnety, jak kiedyś pytałem to oficjalnie są, można się pytać ale tymi pytaniami można też napytać sobie biedy
. Każdy właściciel działki na skrzycznym ma własny karnet, jest jedynie przerwa w użytkowaniu (o ile pamiętam) 11-14. Generalnie to ciężko dorwać tego "Świętego Grala" :P

byłem wczoraj warunki miodne
trasa minimalnie zmieniona ja na zawodach tj podorabiane inne linie co jest jeszcze bardziej ciekawie
i znikła jedna hopa z lasu ... Skrzyczne urzeka swym potencjałem ... znacie jakieś inne trasy oczywiście oprócz tej z zawodów majowych po których ruch pieszych jest minimalny ?
i tak jeszcze chciał bym spytać jak ma się zalegalizowanie trasy? Pytam bo chciałbym zaspokoić swą ciekawość

i tak jeszcze chciał bym spytać jak ma się zalegalizowanie trasy? Pytam bo chciałbym zaspokoić swą ciekawość

Znamy. Takich z minimalnym/żadnym ruchem pieszym będzie z cztery + różne warianty. Tyle że to już bardziej takie pseudo-DH, bardziej FR w starym stylu (nie licząc starej trasy contestowej, która częściowo pokrywa się z tą najnowszą). Niestety trudno opisać ich lokalizacjęnans pisze:znacie jakieś inne trasy oczywiście oprócz tej z zawodów majowych po których ruch pieszych jest minimalny ?