Dangerous Mike DS 2.0
Dangerous Mike DS 2.0
Jeżeli mam 186 cm wzrostu to czy zmieszcze się w ramę Dangerous Mike DS 2.0 rozmiaru 12" ?? ??
-
- Kontakt:
Ta moj brat to ma i krotka jako calosc to akurat nie jest, ale jest bardzo przyjemna w locie i jezdzie, manuale to banal na tej ramce 415mm tylne widelki a przod tak na oko to z 560-570:D czyli w normie, jedyne czego mozna sie czepnac to wysoko zawieszony srodek suportu jak w jakims fullu do dropow:D
Ale ogolnie warto brac.
Ale ogolnie warto brac.
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
moj kumpel ja ma,a on ma wzrostu z 170cm i wyglada na tym rowerze hmmm ...smiesznie.Ma wyciagnieta sztyce na pol metra i ogolnie rower jest spoko,skretny i latwy w obsludze,ale jak dla mnie wyglada fatalnie i jesgo wykonczenie mi sie nie podoba.Ja mam 181cm i nigdy bym sobie tej ramy nie kupil,chyba ze bym mial 5 inncyh rowerkow.Mysle ze rozmiar 14' to jest na maxa juz wystarczajacy a 12' to jest rozmiar trialowych ram i zupelnie nie potrzebny do streetu czy dualu.
Ja dokladnie miesiac temu tez sie zastanawialem nad rama i bralem ja pod uwage ale zdecydowalem sie na NS Suburban i jestem przekonany w 100% ze dokonalem lepszego wyboru niz ds 2.0
Czyli ogolnie warto nie brac :)
Ja dokladnie miesiac temu tez sie zastanawialem nad rama i bralem ja pod uwage ale zdecydowalem sie na NS Suburban i jestem przekonany w 100% ze dokonalem lepszego wyboru niz ds 2.0
Czyli ogolnie warto nie brac :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
Nie jest taka straszna jak pisze Foghorn:D ja mam 190cm(ale to nie moja rama) i na street/dirt jest ok. Przeciez w streetcie w sumie to na banke mi siodlo no do barspnow sie przyda. Ale ogolnie kupujac taka ramke nie robisz tego by XC jezdzic:D A wybierajac z innych to Suburban jest drozszy i ciezszy, choc patrzac na kumpla to pewnie mocniejszy i to sporo:D za troche wiecej masz DC Pitbull ale z nimi to roznie bywa, za mniej Dc amstaf a i jeszcze cala mase Balasticow, Pointow czy Leader Foxow wybor na lezy do Ciebie ale zarowno Suburban jak i DS2 to ogolnie dobre konstrukcje.
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes