Rama z poziomymi hakami + hak przezutki + iscg?
Rama z poziomymi hakami + hak przezutki + iscg?
Chce kupic nową rame, na codzien jezdze w lekkim streecie/dircie lubie tez wyjechac w las , chciałbym kupic rame którą mógłbym na codzien uzywac na singlespeedzie a jak jade w cieższy teren to przezutka+napinacz
mam czas zeby w tym grzebac wiec spoko
znalazłem rame Two6Player 2008 wydaje sie byc dobra
na allegro obecnie jest wersja 2009 i Czy mozna do niej wsadzic hak?
Jakie są jeszcze ramy w takiej opcji?
mam czas zeby w tym grzebac wiec spoko
znalazłem rame Two6Player 2008 wydaje sie byc dobra
na allegro obecnie jest wersja 2009 i Czy mozna do niej wsadzic hak?
Jakie są jeszcze ramy w takiej opcji?
Zawsze jest jakies rozwiązanie..
Jesli nie mozesz go znalesc pozostaje młotek.
Jesli nie mozesz go znalesc pozostaje młotek.
wiesz bedzie Ci ciezko pogodzic street/dirt i jazde w lesie... gdyz w ramce z pionowymi hakami jest ciezko zamontowac ss (trzeba uzywac napinaczy)... rama z poziomymi bylaby dobra ale jakbys kupil sobie piaste i przerzutke np starego sainta ktore sa mocowane do osi piasty dzieki czemu moglbys zamontowac sobie bez wiekszych problemow przerzutke. A do ss inne kolo i jazda. Bo jakbys nie wiedzial/nie pamietal to do piasty ss nie zalozysz kasety i odwrotnie. WIec czeka Cie zakup 2 kol bo raczej piast bys nie przeplatal co chwila
wiec albo w jedna albo w druga musisz sie zdecydowac. Two6Player jest fajna ramka ale nie jest dedykowana do ss czyli bys musial kombinowac z patentem saint

Demo 8 2010 BoXXer Race
-
- Kontakt:
Polecam bitcha 08 znajdziesz w niej wszystko czego szukasz
http://allegro.pl/item697244040_rama_ns ... zedaz.html
http://allegro.pl/item697244040_rama_ns ... zedaz.html
ISCG nie madarkwarrior05 pisze:Polecam bitcha 08 znajdziesz w niej wszystko czego szukasz

Two6Player też byłby dobry ale tylko 2008 bo 09 nie ma już wymiennych haków więc przerzutki raczej nie zamontujesz a i ISCG brak tylko znowuż geometria nie do przysłowiowego lasu.
Generalnie musisz iść kosztem czegoś bo idealnej ramy nie znajdziesz. Ja duża rozbieżność dyscyplin i za duże wymagania.
-
- Kontakt: