dzis o zmierzchu tak ok 8 sobie smigam z qmplem na placu u nas w miescie(sledz)i se cwicze pivoty a tu idze w ciemnosci mi qrwa jebanych 5 drechow i jeden zaczyna truchtem do nas biec i mowi 'stoj',czekaj,kopsaj rower i juz za nami to my ino myk z qmplem wyp[ierdalamy szybko na przod i od razu ze schodow i w park bunny na schody i juz nas nie ma tamte qrwy gdzies zbiknely.Potem wrocilismy na 10minutek i do domciu.Cale szczescie ze kolega byl czujny bo ja wogole i ch jebancow nie widzialem,Nie wyrobie z tymi kurwa,mi dresami... :[
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
jasne jebacdresow.ale u mnie naszczescie w miescie niema takich naprawde prawdziwich drechow.u mnie sa tylko hiphopolowcy co sie lansuja ale sa nieszkodliwi:)wiec wpadajcie pojedzic do kwidzyna.hehehe
evilbiker ty mieszkasz na widzewie i tam jest lipa a co chcesz od limanki kurde czemu ona ma taka zla opinie ja tam jestem dzien w dzien chodze do szkoly i ze szkolyi wogole spokoj jak u pana boga za piecem. :]
pozdrooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Podpis:
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 90 znaków
a moze ma taka zla opinie, poniewaz co tydzien w piatek/sobote poznym wieczorem grupa mezczyzn uzbrojonych w kije i palki przechodzi sobie ta ulica w celu wyladowania frustracji, na samochdach, przechodniach, smietnikach, etc
eheheh wiecie co ja znam chlopakow z limanki i spokio ok sa to dresy ale naprawde jest 100innych ulic gdzie jest gorzej,oni naprawde sa w miare spokojni......
Podpis:
mi jakies 3 tygodnie temu chcieli zajebać rower ale sie im nie udało, i teraz 1/3 drechów z całego miasta chce mnie zapierdolić i mój rower a u nas drechy są dobrze zorganizowane, jak jden zadzwoni po ekipe to o 5 min jest ich 60 !!
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
ja mialem ostatnio akcej.. bylem z kumplami pod sklepem..poszedlem cos kupic do picia wychodze a tam jakies dresy maluchem zajezdzaja..gdzies 6 ich sie tam zmiescilo, wysiedli wsio spoko tam kturys poszedl do sklepu..a ci do niego..e czekaj czekaj..mamy tu jeszcze rowery do skasowania..(nas bylo trzech) ale cale szczescie sie dobrze skonczylo..a jak? hehe jeden z "oprawcow":) rozpoznal w kumplu dawnego kumpla z harcerstwa..<lol2> gdyby nie to..mielibysmy po rowerkach..:( JEBAC DRESOW!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurde no jebac drechow ostatnio bylem pod szkola na biku bo bylo zebranie kurwa dla rodzicow hehe dziecinada i kumpel byla autem wiec postawilem rower ok 2m od auta i wsiadam ise gadamy a tu ida redsy wychylilem sie jak co a oni przeszli potem znow z tej samej manki ida i jeden mowi o fajny rowerek itp...bylo ich trzech i patrze 10m dales skorwysyny stoja i sie gapia w str bika mego kochanego i nagle ida w str moja i roweru to ja do kumpla odpa bryczke daj po obrotach aja szybko wysiadlem kurwa jak z procy do bika hehe jeszcze se klate napompowalem i spierdolili kurwy pierdzielony nnio tak to juzby bylo po mim dziecku kochanym :]
Podpis:
hihih
u nasz w skawinie to podobno gorzej niz w nowej hucie(tak chyba tak)
ale ja jakos jezdze
problem że to małe miast i "wszyscy sie znają" czyli akcja i pod dom hihihihihih
ale nie ma co narzekać
no i bardzo dobrze ze kolega byl czujny wiesz co nalezy teraz robic nie :) proste jak by cie dorwal juz rowerku by nie bylo ja np wczoraj mialem taka sytulacje na dropie na dolnej bylo juz ciemno i drechole sobie siedzieli na laweczce w praku przejechalem obok nich spojzeli sie na rowerek i juz wiedzialem ze dropa moge tylko ogladnac no i czym predzaej zjechalem sobie w dol i proste :) czywiscie reka na spluwie :D