Stery 1 i 1/8 50/60zł
Stery 1 i 1/8 50/60zł
Jako że przygotowuje nowy set na sezon, potrzebuje pomocy odnosnie sterow.
Poszukuje dobrych a zarazem tanich sterow.
Zalezy mi rowniez na wadze ;]
Co byscie mogli mi polecic w takim przedziale cenowym?
Preferowałbym nowki ;] Najlepiej bylo by gdyby byly by na rowerowy.com bo chcialbym jedna paczke zamowic i wlasnie z tego sklepu paczkę bd zamawial, lecz jezeli jest cos rozsadnego na allegro to czemu by nie ;D
Oczywiscie stery nie zintegrowane ;]]
Poszukuje dobrych a zarazem tanich sterow.
Co byscie mogli mi polecic w takim przedziale cenowym?
Preferowałbym nowki ;] Najlepiej bylo by gdyby byly by na rowerowy.com bo chcialbym jedna paczke zamowic i wlasnie z tego sklepu paczkę bd zamawial, lecz jezeli jest cos rozsadnego na allegro to czemu by nie ;D
Oczywiscie stery nie zintegrowane ;]]
-
- moderator
- Kontakt:
Pigi 79zł
Edit nie doczytałem że waga xD no to nie wiem
Edit nie doczytałem że waga xD no to nie wiem

Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Stary.... takich rzeczy to nawet w Erze nie ma.Pablo666 pisze:Poszukuje dobrych a zarazem tanich sterow.
Poważnie. Z kulek to możesz brać Pigi bądź Warp1. Stery może nie najlżejsze, jak kulki pracują to wiadomo ale banalnie proste i tanie w serwisie i sporo wytrzymują.
Z maszyn to raczej cudów nie będzie. Koło 60 są najtańsze Accenty na maszynach więc możesz z takim wynalazkiem spróbować. Albo dozbierać te 4dyszki i wziąć FSA Orbity MX. Lekkie, maszyny, w miarę wytrzymałe.
Bombell Jak mam dozbierac do Orbitow to moge dozbierac jeszcze 100zł i kupic cos lepszego niz Orbity, bo taka prawda, mozna dozbierac i dozbierac i wyjde na bdb stery ale mi nie o to chodzi.
A moze cos z VP.?
Sezon przejezdzilem na tanich zintegrowanych sterach Futura. I bylem bardzo zadowolony. Nie jestem wymagajacym riderem a kazda złotowka sie liczy ;]
A moze cos z VP.?
Sezon przejezdzilem na tanich zintegrowanych sterach Futura. I bylem bardzo zadowolony. Nie jestem wymagajacym riderem a kazda złotowka sie liczy ;]
-
- Kontakt:
Bombell Tak. W dragu mialem Future. Teraz mam zumbi wiec odrazu musza byc inne stery. Pamietajmy ze rama bd uzytkowana w 4x wiec chyba tez pancernych sterow do DH mi nie potrzeba ;] A Pigi takie sa (tak mi sie wydaje)
Chce po prostu cos w miare taniego do 60zł najlepiej ale zeby sie krecilo z sezon ;]
A jezeli uzywki. To w co by celowac, w miare lekkiego procz FSA Orbit.?
Chce po prostu cos w miare taniego do 60zł najlepiej ale zeby sie krecilo z sezon ;]
A jezeli uzywki. To w co by celowac, w miare lekkiego procz FSA Orbit.?