Zostać na Bitchu czy wymienić na Two4playera ?
Zostać na Bitchu czy wymienić na Two4playera ?
Hej , mam dylemat czy sprzedać mojego bitcha 08 i wymienić na two4playerka na 2010, jest wiele za i przeciw;
Bitcha już nie produkują a ja jestem posiadaczem ostatniego rocznika w bdb stanie zakupionego na wiosnę ubiegłego roku więc co za tym idzie jeszcze sporo powinien wytrzymać zważając na swoje renomę szkoda mi go sprzedawać jest świetną uniwersalna i wytrzymała ramą.
Jeśli chodzi o darta dopiero wychodzi kusi waga, ceną i wygladem, wytrzymałość jeszcze nie do końca wiadoma, Szaman ciśnie na niej ostro i nie oszczędzą ale pod każdym rama się inaczej będzie zachowywać uwzględniając technikę jazdy i inne aspekty.Waga z jednej strony zachęca a z innej przeraża jednak to alu i szybciej się meczy niż crmo, rama jest króciutka i ogólnie tylko dirt/street.
Co sądzicie, wymieniać jak tylko wyjdzie=sprzedaż bitcha(brak kasy na nowa)
czy poczekać, odkładać kasę i zobaczyć jak się będzie spisywała nie musząc sprzedawać bitcha ?
Bitcha już nie produkują a ja jestem posiadaczem ostatniego rocznika w bdb stanie zakupionego na wiosnę ubiegłego roku więc co za tym idzie jeszcze sporo powinien wytrzymać zważając na swoje renomę szkoda mi go sprzedawać jest świetną uniwersalna i wytrzymała ramą.
Jeśli chodzi o darta dopiero wychodzi kusi waga, ceną i wygladem, wytrzymałość jeszcze nie do końca wiadoma, Szaman ciśnie na niej ostro i nie oszczędzą ale pod każdym rama się inaczej będzie zachowywać uwzględniając technikę jazdy i inne aspekty.Waga z jednej strony zachęca a z innej przeraża jednak to alu i szybciej się meczy niż crmo, rama jest króciutka i ogólnie tylko dirt/street.
Co sądzicie, wymieniać jak tylko wyjdzie=sprzedaż bitcha(brak kasy na nowa)
czy poczekać, odkładać kasę i zobaczyć jak się będzie spisywała nie musząc sprzedawać bitcha ?
-
- Kontakt:
Bitch nigdy nie był typowo pod dirt/street. To nadal rama pod nieco wyższe amory. Długi tył ale nie już tak jak w starszych rocznikach. Mały kąt główki z nisko umieszczonym suportem nie raczej niezbyt będą grały w przypadku niskich amorków < 100 czy sztywniaków. A znowu z kołami 24" robi się większa sraczka. Więc jak 24" dirt/street to może poszukaj używki Suba 24".
I nie Szaman tylko Szamanek bo Szaman to na Yuki ciśnie
I nie Szaman tylko Szamanek bo Szaman to na Yuki ciśnie

-
- Kontakt:
Wysilcie się trochę :P, a nie tak jak XxSPARDAxX napisze tylko jedno słowo i to jeszcze mógłby kogoś obrazić
. Ja bym się zastanowił. Mi się zawsze Bitch kojarzy się z FR i chyba tak zostanie. Nie rozumiem tego jak z FR'ki można nagle zrobić dirtówke. Ja moge Ci polecić dartmoora, lub tak jak Bombell coś innego od NS'a typu własnie suburban. 

www.stuntingmybike.pinkbike.com
-
- Kontakt: