Witam tak jak w temacie mam problem z 66 ATA przy szybkim odbiciu słychać tak jakby plusk chlupanie no coś w tym rodzaju.
Co mogę z tym zrobić czy to normalne?
Tylko proszę nie chodzi mi o odpowiedzi typu że to nie dobrze itp.
Jak coś to mogę wysłać ten "dźwięk".
Proszę o konkrety
Pozdro
Banan725135650 bede szczery bo widze ze nie tylko mi grasz na nerwach, nie pasujesz tutaj ani ty ani twoje wypowiedzi.
Jak chcesz zeby cie ktokolwiek tutaj czy gdzie indziej szanowal to pisz normalnie i na temat a jak nie masz wiedzy to nie pisz w danym temacie.
Bo z tego co widze po twoich wypowiedziach to nie miales do czynienia z innym amorem niz RST i potrafisz napisac tylko "tez tak mialem w rst" "prawie jak w rst".
Albo pisz sensownie albo nie pisz nic bo takie rzeczy to az przykro czytac.
Co do tematu to jesli to chlupanie to jest dzwiek takiego jakby "siorbania" to tak ma byc bo tak dziala tlumik odbicia. Zaleznie od jego ustawienia i lepkosci oleju dzwiek sie zmienia.
Jak ja wlalem do moich 888RC2X olej 2.5W i pokretlo tlumienia dosc sporo na + ustawilem to prawie gwizdało a nie siorbalo:D wiec zmienilem na 5W i dzwiek jest normalny, niby nic ale mnie wkurzalo to gwizdanie;p
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Dla pewności możesz dać tego hita jak to określił Wojtasu Skręć odbicie o 6-10 kliknięć i zobacz czy ucichnie, jak tak to wszystko jest ok, po prostu marzo sobie syczy.
XXX dobrze to określił to raczej siorbanie a co do GgG probowalem tego trochę ucichło ale było słuchać.
Widzę że też to macie w swoich marcokach więc to widocznie normalne
grycan2201 to zupełna normalka Też tak mam w Z150 Najlepiej jak się leci przez las na pełnej kur**, a to korzeń, a to kamień to jest ten spoko syk Można to trochę porównać do syku od nitro w typowej maszynie do driftu przy redukcji biegu
http://www.youtube.com/watch?v=41dmhd0V7zk Tu usłyszysz troszkę tego syku, pośród tłuczenia przerzutki coś da się usłyszeć Ogólnie jeśli to tylko syczy to nie ma się co martwić, zaraz jeszcze coś zrobię i się upewnisz na 100%..
kiepsko słychać ale chyba wiem o co Ci chodzi. Między 0:07 a 0:11 parę razy ten dźwięk? Jak dla mnie to po prostu odgłos szybko przepływającego oleju:P
Gorsze te trzaski jakieś, brzmi jak zgniatana folia bąbelkowa