Laptop do 2,5tys.( asus70ic ty033 vs lenovo y530)

paczek_26
Kontakt:

Laptop do 2,5tys.( asus70ic ty033 vs lenovo y530)

Post autor: paczek_26 »

Tak jak w temacie.. zastanawiam się nad tymi dwoma. macie jakieś inne sensowne propozycje, laptop ma służyć na co dzień jak i również nieźle obsługiwać programy do projektowania 3D(pro engineer), a jak jakaś Giera pójdzie tez się nie obrażę. rewelacji nie oczekuję w tej cenie. Pozdrawiam
http://allegro.pl/show_item.php?item=394744345
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

paczek_26 może nie jestem jakimś wielkim fanem ale proponuje toshibe, w tej cenie mają naprawdę świetne wersję ich nowego modelu, sam w domu mam 3 sztuki, każda to inna wersja, a u ojca w firmie każdy przedstawiciel dostaje, słowa złego nie można powiedzieć, wykonanie ja wysokim poziomie chodź tu też czasami sie zdazaja jakieś wpadki, wssystko w niej pięknie chodzi, bawię często programami graficznymi jak i zdjęciami i nie ma mowy o zawachaniu xd naprawdę świetne laptopy, super głośniki, jedyny latop na którym można jako tako oglądać filmy, masa dodatków programowych dodawana przez toshibe, ergonomia wykonania xd ;) polecam
Karpiel i Duncon to moje zycie
paralitax
Kontakt:

Post autor: paralitax »

paczek_26 tez zastanaiwalem sie nad wymienionym przez ciebie asusem z tym, ze byl to troszke inny model. byl tu niedawno moj temat wiec go poczytaj. kilka osob udzielilo mi cennych uwag. war23 - moglbys podac jakis model tej toshiby?? www.notebookcheck.pl -> tutaj sporo rzeczy o lapkach:)
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

paralitax są to modele toshiba satellity u400 i ogólnie w nazwie różnią się tylko i wyłącznie liczba, wszyscy przedstawiciele mają właśnie u400, ja posiadam 1 miesięczny model który wyszedł w tym roku też w wersji U xd
Karpiel i Duncon to moje zycie
ODPOWIEDZ