Kierownica Race Face Atlas , opinie
-
- Kontakt:
Kierownica Race Face Atlas , opinie
Zwracam się do wszystkich o opisanie tej kierownicy w komentarzach , chodzi czy wytrzymała , czy starczy dla średnio zaawansowanych itp. ??
-
- Kontakt:
dyniadownhill pisze:zy starczy dla średnio zaawansowanych
W takim razie jakie są kierownice dla amatorów? :PFallout pisze:Kierownica dla profesjonalistów.
Po kierownicy ~300g nie spodziewaj się wielkiej wytrzymałości, raczej do pierwszej mocnej gleby. Ale tak samo jest ze wszystkimi innymi podobnymi - sunline, truvativ, nuke proof itp. Jak pasują Ci gięcia, brak gwarancji kolorki i cena to bierz, jak nie to może zobacz tańszego nuke proofa albo kierownicę Paco, 790 szerokości i niby ~150zł kosztuje.
Fallout A ja nie, jedna osoba z tego tematu już miała tą kierownicę i się zgięła, ale nie wiem przy czym. Przy tej wadze i szerokości kierownica musi być naprawdę mocno odchudzona, sam przekonałem się o tym kupując holzfellera wc. W każdym razie wolałbym kupić coś w pl i mieć gwarancję, zawsze jest jakaś szansa na jej uznanie w razie gdyby coś się działo (ja za swoją wc dostałem v1 tak więc czasem da się).
Ale nie będę tu prowadził jakiś wielkich batalii na temat wytrzymałości tej kierownicy, bo mój kontakt ograniczył się do kilkunastu minut pojeżdżenia na niej w rowerze kolegi, u siebie jej nie mam i nie przeprowadzałem na niej badań wytrzymałości
Po prostu straciłem zaufanie do lekkich kijków.
Ale nie będę tu prowadził jakiś wielkich batalii na temat wytrzymałości tej kierownicy, bo mój kontakt ograniczył się do kilkunastu minut pojeżdżenia na niej w rowerze kolegi, u siebie jej nie mam i nie przeprowadzałem na niej badań wytrzymałości

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Narazie jeszcze nigdzie nie zakupisz bo jeszcze transport do Pl nie doszedł , wiem bo czekam i ponoć ma być około 16 marca ... Pisz do tego człowieka on jest założycielem Paco http://maciekxlr8.pinkbike.com/