Jak odpowieczyć avid elixier cr 2010

norrro
Kontakt:

Jak odpowieczyć avid elixier cr 2010

Post autor: norrro »

Może ktoś sie zna na odpowieczaniu??
ak47

Post autor: ak47 »

Przykro mi, ale wątpię, by ktokolwiek z dh-zone miał pojęcie na temat odpowieczania.
Jeżeli hamulec jest zapowieczony, to musisz go sprzedać.
fuby
Kontakt:

Post autor: fuby »

norrro najlepiej zanieś hebel do dobrego serwisu.
Rasty
Kontakt:

Post autor: Rasty »

norrro, rekordzista :D 2 zdania i 4 błędy :D Możliwe że bijesz na głowę kolege Kramona :D

Jeśli już, to "odpowietrzyć" ;) A to forum jeździ chyba niemalże w całości na hamulcach hydraulicznych, a napewno sporo także na wymienionych Elixir'ach, tak więc jeśli popytasz (lub odpiszą tutaj), to napewno sobie poradzisz. Co oczywiście nie zezwala na lenistwo! Wystarczy uruchomić Google ;) Ja niestety wypowiedzieć o hamulcach tych się nie mogę ale doradzam: skorzystaj z szukajki, bo napewno już było, oraz zajrzyj do "gógl" :P

Pozdro!
;]
barel
Kontakt:

Post autor: barel »

hehe jeśli je zapowieczyłeś to tak jak radzi ak47 lepiej sprzedaj ;) - ale jeśli chcesz odpowietrzyć ten film może być przydatny - http://www.youtube.com/watch?v=GzZkEIrCBJ0
TRENER!
Kontakt:

Post autor: TRENER! »

Odpowieczanie jest czynnością dość trudną do której musisz się dobrze przygotować.

Przez 9 dni musisz pić ślinę ze spluwaczek z oddziału gruźlików, następnie podjąć próbę nauki gry na banjo i ostatecznie musisz kupić rabarbar i okładać się nim po plecach przez 4 dni i 4 noce. Wtedy będziesz gotowy, żeby odpowieczyć hamulec.

ODPOWIETRZYĆ BARANIE!
XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

norrro a wiec zeby odpowieczyc hebel czeba wyssac z niego powiecze.
A tak na powaznie zamiast za odpowietrzanie wez sie za czytanie ksiazek bo to ci sie o wiele bardziej przyda.
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
ODPOWIEDZ