lookajta...
lookajta...
mam cos dla was...
ale najpierw prosba!
tak jak i ja zróbcie cos temu typowi -bo tego co on robi nie cierpie i zabije jak zobacze cos takiego na oczy!!..macie meila macie numer tela...
nie miejscie kórwa litosci......
a oto i link..miłej lektury
http://www.angelfire.com/tx6/czat1/
*** w dupe ze zajebany
ale najpierw prosba!
tak jak i ja zróbcie cos temu typowi -bo tego co on robi nie cierpie i zabije jak zobacze cos takiego na oczy!!..macie meila macie numer tela...
nie miejscie kórwa litosci......
a oto i link..miłej lektury
http://www.angelfire.com/tx6/czat1/
*** w dupe ze zajebany
live fast
die young
die young
No niezłe niezłe. Normalnie opowieści z krypty :P
Faktem jest ze niewiadomo czy koles mowil prawde, np my z kumplem potrafilismy wymyslec jeszcze lepsze historyjki :))) Jaja to kiedys byly....
Kurcze ale mogl przeslac zdjecie córki :P
Faktem jest ze niewiadomo czy koles mowil prawde, np my z kumplem potrafilismy wymyslec jeszcze lepsze historyjki :))) Jaja to kiedys byly....
Kurcze ale mogl przeslac zdjecie córki :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
gg: 934712
-
- moderator
- Kontakt:
zjeb:/
kurwa no bez przesady wlasna corke posuwac...
mozna by kolesiowi jakas wieksza akcje zapodac...telefony i maile to troche hujnia-koles bedzie to pierdolil
ale z takimi dowodami mozna juz kolesia niezle udupic...gazety lubia tekie rzeczy...
a co do pedofilii to
Art. 200. § 1 Kodeksu Karnego: Kto doprowadza małoletniego poniżej lat 15 do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
wiec pedofilia to nie jest...tylko cos rownie hujowego czyli kazirodztwo(qcor juz to z reszta napisal)...za to sie siedzi:)
kurwa no bez przesady wlasna corke posuwac...
mozna by kolesiowi jakas wieksza akcje zapodac...telefony i maile to troche hujnia-koles bedzie to pierdolil
ale z takimi dowodami mozna juz kolesia niezle udupic...gazety lubia tekie rzeczy...
a co do pedofilii to
Art. 200. § 1 Kodeksu Karnego: Kto doprowadza małoletniego poniżej lat 15 do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10.
wiec pedofilia to nie jest...tylko cos rownie hujowego czyli kazirodztwo(qcor juz to z reszta napisal)...za to sie siedzi:)
-
- Kontakt:
eeee tam, jesli lalka byla pelnoletnia i w sumie jesli faktycznie bylo tak jak on to opisal, to jasne bylo od pcozatku jak to sie skonczy. dziewczyna wiedziala co robi, chyba, ze byla niedorzwinieta w jakis sposob, w koncu swiadomosc seksualna uzyskuje sie znacznie wczesniej niz w wieku 18lat.
co innego jakas werdna pedofilia (zwlaszcza homoseksualna tak poularna wsrod kleru katolickeigo na calym swiecie) a co innego kazirodztwo z dorosla corka, ktora jeszcze sama jest chetna. dla mnie to meczeni ekolesia jest ebz sensu, pewnie i tak spora czesc osob sama by pchnela corke w podobnej sytuacji...
zakladajac, ze wogole to wszystko to prawda.
co innego jakas werdna pedofilia (zwlaszcza homoseksualna tak poularna wsrod kleru katolickeigo na calym swiecie) a co innego kazirodztwo z dorosla corka, ktora jeszcze sama jest chetna. dla mnie to meczeni ekolesia jest ebz sensu, pewnie i tak spora czesc osob sama by pchnela corke w podobnej sytuacji...
zakladajac, ze wogole to wszystko to prawda.