Witam jak w temacie posiadam napęd złożony na piaście Ns ss pro 10T i sprocket 25T do tego wszystko na ramie suburban 09 i tutaj pojawia sie problem chciał bym mieć koło na maxa przesunięte do przodu ale łańcuch mnie nie puszcza mam jakiś zwykły łańcuch kmc za 10zł jak znów właduje pół ogniwo to nic mi to nie zmienia łańcuch jest już wyjeżdżony i nie ma opcji bym nawet wcisnął go tam na siłe , kiedyś miałem zrobione podobnie ale nie pamiętam już jakiego wtedy używałem łańcucha ale koło było przy samej ramie więc wiem że jest to możliwe , zastanawiałem sie też nad zmianą sprocketu na 23 ale to chyba nie wiele zmieni .
pilnie prosze o pomoc z góry dzięki
Ns ss pro 10T + sprocket 25T ??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ale ten łańcuch od samego początku jeżdżony jest z pół ogniwem i też nie siada ;/ może to wina łańcucha a bardziej odległości ogniw od siebie , gdy mam łańcuch skuty bez pół ogniwa siada na sam koniec haków gdy jest pół ogniwo to jakis centymetr od ramy (patrząc na haki oczywiście) zauważyłem że jest kilka typów łańcuchów nie wiem tylko jak wybrać odpowiedni dla siebie widziałem już 1/8" lub 3/32" i inne wiem że szukając łańcucha musze sie sugerować przednim blatem bo jest dość gruby