Pomoc przy wyborze Trasy

Rybskee
Kontakt:

Pomoc przy wyborze Trasy

Post autor: Rybskee »

Witam Wszystkich Serdecznie.

Z tego iż jest to mój pierwszy post, chciałem wszystkich przywitać. Mam na imię Tomek mam 18 lat, pochodzę z okolic Częstochowy. Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem roweru DH.

Mamy zamiar z paroma osobami wybrać się gdzieś na trasę w góry. I teraz już nie wiem co wybrać. Chce aby trasa była średnio zaawansowana, sprawdzona.

Co polecacie ? Posiadacie jakieś doświadczenie, może ktoś z Was był już na takim wypadzie.

Czekam na Wasze propozycję !

Pozdrawiam !
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

Whistler, znajdziesz trase dla siebie...
[Edit] Sorki nie doczytałem :)
Polecam Ci rokietnice w czechach.
Pozdrawiam
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

babolfr czytaj uważnie!
ja na przykład zacząłem od memoriału w szczyrku, troche hardo, ale po paru zjazdach i ogarnięciu trasy było cudownie. ludzie polecali mi też żar, podobno tam na poczatek dobrze:)
963
Kontakt:

Post autor: 963 »

Rybskee pisze:pochodzę z okolic Częstochowy
można się dowiedzieć z której strony te okolice?
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Rybskee Ruzomberok ci polece - masz 2 trasy do wyboru wiec dostosujesz sie do siebie, wyciag w weekendy działa non stop i klasa osrodek. 50km od granicy w chyżnem.

Jak w pl koniecznie to chyba wisła najbezpieczniejszy strzał. Na stożek sie kieruj.
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

A myślałeś nad obozem rowerowym?
Rybskee
Kontakt:

963 - z Blachowni :P

GgG - nie obozy rowerowe myślałem ale nie kręci mnie taka jazda.

Trasy to głównie w Polsce. Właśnie myślałem nad Szczyrkiem. Oglądam i jest powiem DOBRZE :D. A polecacie może jakieś tanie ale w miare dobre pokoje/hotele jakieś miejsca gdzie można pomieszkać przez parę dni. Z łazienką w pokoju ! :P

Będę jeszcze się zastanawiał. Dziękuję za pomoc ! Jak jeszcze coś macie do piszcie :)
Sepholie
Kontakt:

Post autor: Sepholie »

Rybskee - to czemu ja Cie jeszcze na dźbowie nie widziałem ;] wbij tam do nas kiedyś :)
963
Kontakt:

Post autor: 963 »

Rybskee pisze:z Blachowni :P
to mam do Ciebie kilka pytań ;) macie tam w blaszce jakies traski porobione, czy coś do pojeżdżenia? nie myśleliście żeby coś pobudować na tych górkach stojących przy drodze z blaszki do wreczycy? i czy może nie znasz kogoś z okolicy wreczycy, blachowni czy też powiatu kłobuckiego :wink: chętnego do wspólnego budownictwa ? :D
Rybskee
Kontakt:

Sepholie. W zeszłym roku kilk razy byłem w wakacje na BMX jak jeszcze jeździłem ( pomarańczowy 6 pack. ). Może przyjadę nie na Busolową ale tam na Dźbów - za blokami jakoś jest teren do jazy. Pewnie znasz Garfielda czy Adiego :P

963 - tras nie mamy. Jak zrobisz to przyjdzie gromada idiotów i rozwali. Była Hanesówa w lesie ale przeszło tornado i wycięło las. A do budowania to ciężko będzie znaleźć sam teren :/ Więc dupa, bo ludzi to się znajdzie. Ale jeździmy i szukamy lecz na razie nie za ciekawie.
ODPOWIEDZ