BikerJG uzyłem m6 jako porównania bo to rama jaka znasz. Mówilem ci, ze nie uwazam jej za zła rame tylko ze jest przereklamowana. To 2 rózne sprawy.
Owszem, rozdziela naped, ale co z tego jak nie pracuje, z naukowego pkt widzeni
To tu znaczy sie nie pisałes, ze źle działa bo piszac ze nie pracuje miałes na mysli, ze działa dobrze? Nie mydl mi oczu. A na kierunku jestem technicznym, elektronice akurat ale niestety ale o zawieszeniu wiem wiecej od ciebie.
Swoja droga skoro rama nie kopie i lepiej pedałuje to czym jest gorszy taki system? Zawieszenie sie usztywnia przy hamowaniu troche bardziej (a i nie zawsze i nie koniecznie) i TYLE. Jak chcesz zdyskredytowac moja wiedze to użyj argumentów, wiedzy na serwis wysłac nie mogłes wiec prosze cie powiedz mi w czym jest gorszy 1 zawias Z TAK UMIESZCZONYM PKTEM OBROTU + idrive. Jest mniej czuły? Empire ap-1 ma identycznie przełożenie co spec demo. Gorzej predkosc wybiera? Wrzuc sobie fury do linkage i zobacz ile tu sie cofa koło, a ile w v10, m6, banshee, mondrakerze. Tu wiecej wiec lepiej predkosc bedzie przenosic.
Skoro wiesz wiecej ode mnie to podaj mi prosze co daje to, że zamiast stałego pktu obrotu przesuwa sie on? Prosze cie skoro wiesz, ze jest to taka wielka zaleta powiedz mi co to daje bo ciekaw jestem.
btw. Ta rama nie bedzie mega skoczna. Cały twój post wskazuje na to, ze nie wiesz o czym mówisz.