ZAKOPANE SZYMASZKOWA

groober
Kontakt:

ZAKOPANE SZYMASZKOWA

Post autor: groober »

Był ktoś ostatnio, będę w Zako w przyszłym tygodniu i chętnie bym pośmigał na tej trasie. jak ktoś ma info jak wygląda sytuacja to bardzo proszę o kilka słów.pozdro
JEEEEB Z DZIDY !!!!
miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

byłem z 3tygodnie temu i trasa była w b.dobrym stanie, jeszcze ktoś chodził akurat i poprawiał co nieco :roll:
Super przyjemnie się jeździło ogólnie :)
groober
Kontakt:

a jak wjeżdżałeś na górę, z gubałówki czy jakimś busem??
JEEEEB Z DZIDY !!!!
Fils
Kontakt:

Post autor: Fils »

Przyłączam się do pytania groober'a i zadaje kolejne ;).
miki_ck Byłeś może na Harendzie? Jeśli tak, to jakie warunki, jaka jakość trasy? Opłaca się w ogóle jechać w te rejony?

Pozdrawiam
S: NOWE Tarcze Avid G3 160mm przód i tył
miki_ck
Kontakt:

na Szymoszkową wjeżdżałem wyciągiem (tym niedaleko hotelu Kasprowy) ale się ugadałem tak w kasie, że 4 wjazdy z rowerem kosztowały mnie 22zł bo normalna cena jest delikatnie mówiąc przesadzona...

Na Harendzie też byłem i trasa była w niezłym stanie (ale tylko jeden wariant przez las - drugi był rozjeżdżony dość), ogólnie przyjemna trasa tak na 8-10 zjazdów bo potem się nudzi. Szybka, pełno band i parę hopek, ostatnia całkiem spora i przyjemna:)
Zupełnie inna niż szymoszkowa (która jest genialna ze względu na różnorodność - jest wszystko, od korzeni po hopy i kładki fr:) )
groober
Kontakt:

MIKI a dokładniej z tym wyciągiem to chodzi o butorowy , czy to 8-o osobowe na szymaszkowej??, bo generalnie 22 zł to taniocha, no i jeszcze jedno pytanie , jeździłeś tam w weekend czy w tygodniu tez można, bo ja będę raczej w tygodniu a na weekend do Rużomberoka bo już będzie blisko a tam jest mega;-)
JEEEEB Z DZIDY !!!!
miki_ck
Kontakt:

http://szymoszkowa.pl/ tym jeździłem (tak, to ten duży wyciąg)
Wg. cennika jeden wjazd 11zł+2zł za rower - bardzo atrakcyjna cena :lol:
A jeździłem w sobotę z tego co pamiętam i chwilę trzeba było przekonywać babkę do tych 22zł za 4 wjazdy z rowerem ale się udało... Właściwie nie wiem czy to jest taka oficjalna promocja czy nie :lol:
Może po prostu są otwarci na negocjacje w przypadku większej ilości przejazdów:)
groober
Kontakt:

dzięki za info, zajadę tam w przyszłym tygodniu to napisze jak jest i dokładne info co z wyciągiem.pozdróweczki
JEEEEB Z DZIDY !!!!
ODPOWIEDZ