DM DS 2.0 - Gdzie?
DM DS 2.0 - Gdzie?
Szybko i konkretnie. Czy wiecie, w którym sklepie w Wawie ostał się jeszcze jakiś? Przeleciałem wszystkie internetowe, podzwoniłem i nigdzie juz go nie ma (będą dopiero w marcu). Jeśli jest gdzies poza Wawą to prosiłbym o numer telefonu do takiego sklepu.
Do Przemaaa: Wiem, że chcesz sprzedać. Spokojnie, bez tasowania. Poluje na nówke :)
Do Przemaaa: Wiem, że chcesz sprzedać. Spokojnie, bez tasowania. Poluje na nówke :)
A wogóle to mam zajebisty problem. Była opcja dragstar, opcja streetlegal, opcja, amstaff, pitbull, wogóle wszystkie opcje do tysiaka za wyjatkiem destroyera, kony i pointa..
Chwilowo są dwie:
- koshmar
- DS 2.0
Wogóle to nie piszta co mam brac bo taka licytacja mi wafla pomoże, było o tym już nie raz. Po prostu musiałem to z siebie wywlec bo mi to spać nie daje. Dzisiaj kurna obudziłem sie o 6 na siku i nie mogłem zasnąć, zadowolony, że se tego DS'a kupie, odpalam neta i kurwa zonk.. nie ma, zadzwoniłem do DM'a i znowu zonk.. bedą w marcu :D
Chwilowo są dwie:
- koshmar
- DS 2.0
Wogóle to nie piszta co mam brac bo taka licytacja mi wafla pomoże, było o tym już nie raz. Po prostu musiałem to z siebie wywlec bo mi to spać nie daje. Dzisiaj kurna obudziłem sie o 6 na siku i nie mogłem zasnąć, zadowolony, że se tego DS'a kupie, odpalam neta i kurwa zonk.. nie ma, zadzwoniłem do DM'a i znowu zonk.. bedą w marcu :D
-
- Kontakt:
Re: DM DS 2.0 - Gdzie?
sklep CYCLO2 na ul tarnogorskiej w gliwicach
nr tel: (32) 2791737
nr tel: (32) 2791737
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: