TWARDA RAMA!!!!
TWARDA RAMA!!!!
Mam Taką prosbe mozecie mi podpowiedziec jaką ramek kupic:/ Będe miał cos koło 800 zł I chce kupic cos twradego Mozecie tesz powiedziec cos na temat MERIDY matss UMF ALBO a-gang albo NS SUBURBANA Tylko nie IWem czy bedę miał na tyle kasy by go kupic :D!! albo doradzcie co kupic ale ma byc TWRADE:)!!
LuBie PolAtac:P!!
-
- Kontakt:
ja jestem posiadaczem ramy NS Suburban!
jest powszechnie wiadome ze aluminium jest sztywne,twarde i lekkie, a cro-mo miekkie i ciezkie.
Takze jezeli myslisz o sztywnej ramie to cro-mo odpada.Bardzo bylem ciekawy tego czy bedzie roznica jak zmienie rame z alu na cro-mo i ku mojemu zdziwieniu naprawde to czuc.
w kwocie ktora podales radze ci a-ganga,spoko ramka i przyjemnie sie jezdzi.
PS:ale tak miedzy nami ciekaw jestem co to znaczy w twoim przypadku SZTYWNA rama :/ czemu chcesz tak sztywna akurat???
jest powszechnie wiadome ze aluminium jest sztywne,twarde i lekkie, a cro-mo miekkie i ciezkie.
Takze jezeli myslisz o sztywnej ramie to cro-mo odpada.Bardzo bylem ciekawy tego czy bedzie roznica jak zmienie rame z alu na cro-mo i ku mojemu zdziwieniu naprawde to czuc.
w kwocie ktora podales radze ci a-ganga,spoko ramka i przyjemnie sie jezdzi.
PS:ale tak miedzy nami ciekaw jestem co to znaczy w twoim przypadku SZTYWNA rama :/ czemu chcesz tak sztywna akurat???
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Kontakt:
agang teraz kosztuje chyba kolo 800 zeta. ale te na przyszly rok niech beda tylko inne kolory niz te na fotach :}
poziome haki maja, fajna sprawa
tak czy inaczej jestem za koshmare hehe 700 zeta
www.koshal.prv.pl
poziome haki maja, fajna sprawa
tak czy inaczej jestem za koshmare hehe 700 zeta
www.koshal.prv.pl
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Foghornie stal nie jest miękka tylko jest bardziej eleatyczna i pracuje. Pracuje a przez to nie peka. Pozatym taka sama ścianka ze stali jest sporo wytzymalsza od równej jej aluminiowej, tylko ta waga. ah.
a mieksze to jest aluminium. Bardzo łatwo sie sciera grindisk alu a stal nie tak szybko kolego.
a mieksze to jest aluminium. Bardzo łatwo sie sciera grindisk alu a stal nie tak szybko kolego.
spray...
Co do UMF
jeszcze nie widziałem żeby pękła. Nie ma ich za dużo. Ale osobiście do meridy zaufania nie mam bo qumpel rame do crossu połamał (nie skakał ani nic)
Ja bym wziął A- ganga nie wiem jak wygłądaseria 2005
W tej cenie masz jeszcze Dc Amstaff, jak mówił Cszyvy Koshala, A jak bys jeszce dołożył 200zł masz fajnego Da Bomb'a
Twój wybór
jeszcze nie widziałem żeby pękła. Nie ma ich za dużo. Ale osobiście do meridy zaufania nie mam bo qumpel rame do crossu połamał (nie skakał ani nic)
Ja bym wziął A- ganga nie wiem jak wygłądaseria 2005
W tej cenie masz jeszcze Dc Amstaff, jak mówił Cszyvy Koshala, A jak bys jeszce dołożył 200zł masz fajnego Da Bomb'a
Twój wybór
NO Mi chodzi tylko o ty by rama nie pęka bo mi moja juz chyba w 6 miejscach pęka:P!! a jest z aluminium 7005 nie wiem ale dragstary są ******:P!!
a warze 60 kilo:P!! moze trafiłem na jakis ****** model :/ nie wiem Tacy kolresie na BMX gadali zebym kupił ramke cromoly ze są wytrzymalsze:P!!własnie oglądałem fotki A ganga i doszłem do wniosku ze chyba tesz pęknie:P!!
a warze 60 kilo:P!! moze trafiłem na jakis ****** model :/ nie wiem Tacy kolresie na BMX gadali zebym kupił ramke cromoly ze są wytrzymalsze:P!!własnie oglądałem fotki A ganga i doszłem do wniosku ze chyba tesz pęknie:P!!
LuBie PolAtac:P!!