HCFR.pl - wywczas techniczny

Naczo
Kontakt:

HCFR.pl - wywczas techniczny

Post autor: Naczo »

Z przykriością informuję, że z powodów technicznych (zmiana serwera) spowodowanych problemami personalnymi, nasz strona, czyli www.HCFR.pl chwilowo nie działa!

Stan ten nie powinien potrwać dłużej niż dwa tygdnie. Za wszelkie utrudnienia przepraszamy.

Przy okazji jesteśmy ciekawi waszych opinii na teamt site'u. Nie obiecujemy, ale spróbujemy odpalić nowa wersję strony. I tu pytanie do was: Co wam sie podobało a co nie, co byście zmieniili i co np. chcielibyście zobaczyć w nowej wersji?

Pozdro
Ekipa HCFR Gdynia

P.S. Kolorów nie zmienimy bo to nasze barwy teamowe :P
plasma
Kontakt:

Post autor: plasma »

naczo , stronka jest niezła, według mnie nie potrzebuje wielkich zmiann fajnie by było jakby każda stronka rowerowa była przynajmniej taka jak wasza, podoba mi sie że stronka jest często aktualizowana, jest masa zdjęć. szkoda mi troche tego co sie u was ostatnio stało, ale to nie na temat. pozdrowienia i życze dalszych sukcesów ;d;d;d
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=295508
hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

a ja pamietam jak naczo w ustroniu dal potrzymac..... Sante przed monopolem
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
Naczo
Kontakt:

Ja i monopolowy??? Niemożliwe! Ja nie pije alkoholu... Chłopaki z Signelli napewno potwierdzą:D Jak byś dorzucił więcej szczegółów tamtego spotkania bo nie pami.... eee nie kojarze :P
pczk1
Kontakt:

Post autor: pczk1 »

ja uwazam,iz pan Naczo i reszta osob z bractwa freeridowego o skrotiowej nazwie HCFR po pierwsze nie sa patriotami a to poniewaz ich nazwa jest w obcym jezyku po drugie to namawiaja młodziez do picia alkhoholu a to nie ma nic wspolnego z tak zdrowym stylem zycia jakim jest downhill przeciez to jest bardzo bezpieczny sport w ktorym mamy zanotowane mniej urazow niz na przyklad w takim extramalnym sporcie jakim sa szachy..........

hehehehheehheehhe
a tak an serio to stronka wypas zdjec duzo i bardzo dobrze nawet ne jednym jestem:P chwala wam za to i oby tak dalej
gratulejszyn akcji z cheeata a tak pozatym to jakby ja chcial jej wlasnciciel opchnac to prosze o cynk

pozdro 1600!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

e kolezko jakas aluzja?? biegalem po kuflach w ustroniu.

a Naczo , Ciamka zapytaj , zreszta hofcia powinienies pamietac grubasku :*

monopol niedaleko gronia (dobre bulki mieli)
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

hehe chlopaki, widze ze Ustron mozna zaliczyc do dobrych wywczasow skoro nikt nic nie pamieta :P

A co do strony i HCFR to i tak wiesz Naczo co mysle :P Pozdro!!!

ciamek
Naczo
Kontakt:

No po rozmowie z Ciamkiem jakoś mi pam... kojerznie wróciło :) Jak sie daje tylu osobom potrzymać... Sancie, to potem są takie problemy :))
Z naszego zamiłowania do browara jesteśmy dumni!!! A kwestia nazwy to dłuższa bajka (też jesteśmy za językiem polskim, ale... eee długo by gadać:P)

Na teamt cheet'y będzie wiadomo coś w okolicach dwóch tygodni (Dunio sie jeszcze wacha) Jak coś to gg mam w podpisie

Pozdro i dzięki za opinie
czarls
Kontakt:

Post autor: czarls »

A ja to NACZO sam z Tobą waliłem 0,7 wieczorem a potem jeszcze w Groniu piłeś!! Haha a tu Cie mam!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=289653
ODPOWIEDZ