HCFR.pl - wywczas techniczny
HCFR.pl - wywczas techniczny
Z przykriością informuję, że z powodów technicznych (zmiana serwera) spowodowanych problemami personalnymi, nasz strona, czyli www.HCFR.pl chwilowo nie działa!
Stan ten nie powinien potrwać dłużej niż dwa tygdnie. Za wszelkie utrudnienia przepraszamy.
Przy okazji jesteśmy ciekawi waszych opinii na teamt site'u. Nie obiecujemy, ale spróbujemy odpalić nowa wersję strony. I tu pytanie do was: Co wam sie podobało a co nie, co byście zmieniili i co np. chcielibyście zobaczyć w nowej wersji?
Pozdro
Ekipa HCFR Gdynia
P.S. Kolorów nie zmienimy bo to nasze barwy teamowe :P
Stan ten nie powinien potrwać dłużej niż dwa tygdnie. Za wszelkie utrudnienia przepraszamy.
Przy okazji jesteśmy ciekawi waszych opinii na teamt site'u. Nie obiecujemy, ale spróbujemy odpalić nowa wersję strony. I tu pytanie do was: Co wam sie podobało a co nie, co byście zmieniili i co np. chcielibyście zobaczyć w nowej wersji?
Pozdro
Ekipa HCFR Gdynia
P.S. Kolorów nie zmienimy bo to nasze barwy teamowe :P
naczo , stronka jest niezła, według mnie nie potrzebuje wielkich zmiann fajnie by było jakby każda stronka rowerowa była przynajmniej taka jak wasza, podoba mi sie że stronka jest często aktualizowana, jest masa zdjęć. szkoda mi troche tego co sie u was ostatnio stało, ale to nie na temat. pozdrowienia i życze dalszych sukcesów ;d;d;d
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=295508
ja uwazam,iz pan Naczo i reszta osob z bractwa freeridowego o skrotiowej nazwie HCFR po pierwsze nie sa patriotami a to poniewaz ich nazwa jest w obcym jezyku po drugie to namawiaja młodziez do picia alkhoholu a to nie ma nic wspolnego z tak zdrowym stylem zycia jakim jest downhill przeciez to jest bardzo bezpieczny sport w ktorym mamy zanotowane mniej urazow niz na przyklad w takim extramalnym sporcie jakim sa szachy..........
hehehehheehheehhe
a tak an serio to stronka wypas zdjec duzo i bardzo dobrze nawet ne jednym jestem:P chwala wam za to i oby tak dalej
gratulejszyn akcji z cheeata a tak pozatym to jakby ja chcial jej wlasnciciel opchnac to prosze o cynk
pozdro 1600!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehehehheehheehhe
a tak an serio to stronka wypas zdjec duzo i bardzo dobrze nawet ne jednym jestem:P chwala wam za to i oby tak dalej
gratulejszyn akcji z cheeata a tak pozatym to jakby ja chcial jej wlasnciciel opchnac to prosze o cynk
pozdro 1600!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No po rozmowie z Ciamkiem jakoś mi pam... kojerznie wróciło :) Jak sie daje tylu osobom potrzymać... Sancie, to potem są takie problemy :))
Z naszego zamiłowania do browara jesteśmy dumni!!! A kwestia nazwy to dłuższa bajka (też jesteśmy za językiem polskim, ale... eee długo by gadać:P)
Na teamt cheet'y będzie wiadomo coś w okolicach dwóch tygodni (Dunio sie jeszcze wacha) Jak coś to gg mam w podpisie
Pozdro i dzięki za opinie
Z naszego zamiłowania do browara jesteśmy dumni!!! A kwestia nazwy to dłuższa bajka (też jesteśmy za językiem polskim, ale... eee długo by gadać:P)
Na teamt cheet'y będzie wiadomo coś w okolicach dwóch tygodni (Dunio sie jeszcze wacha) Jak coś to gg mam w podpisie
Pozdro i dzięki za opinie