Myślenice vs. Kasina

SitoD
Kontakt:

Myślenice vs. Kasina

Post autor: SitoD »

Witam,
wybieram się w najbliższy weekend do Krakowa w małych interesach i będę miał chwilkę żeby odwiedzić którąś z tych miejscówek.
Jeszcze nigdy tam nie byłem, także proszę o pomoc, jak tam chodzą wyciągi i gdzie się bardziej opłaca jechać na te dwie - trzy godziny jazdy?
Pozdrawiam
kubabike
Kontakt:

Post autor: kubabike »

Myslenice bo bliżej i bardziej pewne ze wyciag chodzi
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

SitoD, fakt duzo blizej masz myslony, trasa jest dosc mocno dziurawa, a obawiam sie ze po ostatnich zawodach bedzie gorzej.. ale jest kilka linii ktore wydeptali ludzie i jak zwykla nie ogarnai, tamte sa spoko.
Druga sprawa to wyciag.. ostatnio otwarli dla mnie i dla kumpla :) bylismy we dwoch i wlaczali jak zjechalismy, w Kasinie o tym zapomnij... jak nie ma 10 osob, to co iles tam czasu ruszy. Pewno co 30 albo 60min.
Trasa tez jest calkiem wypas chyba lepsza niz w myslenicach.

Podsumowujac.. na 2-3, lec na myslonych zjedz sobie 8-10 razy i masz spokoj :) i nie przejmuj sie zakazem, tylko jedz na gore pod "4ke" i stan na parkingu ;)
SitoD
Kontakt:

Post autor: SitoD »

kubabike, mar3k dzięki za info, polecę do Myślenic.
Rozumiem, że są tam dwa wyciągi, jeden na dole jedno krzesełkowy i jeden na górze cztero !?
Mam nadzieje, że trafię bez problemów.
Jeszcze raz dzięki.
Pozdrawiam
mar3k
Kontakt:

Post autor: mar3k »

SitoD, owszem sa dwa, jednak ten pojedynczy na dole w tym roku nie dziala :) i dzialać poki co nie bedzie
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

SitoD jedynka nie działa , czwórka owszem , po drugiej stronie stoku masz jeszcze jedną traskę a jak lubisz spacery z rowerem , to można śmignąc , ktoryś ze starych wariantów na Zarabie , powrót po asfalcie ok 20 min. pod czwórkę.
ODPOWIEDZ